Spojte se s námi


Fotbal

Barcelona je minulost! Hvězda Interu potvrdila, že prodlouží kontrakt v Itálii

O odchodu Lautara Martíneze do Barcelony se mluvilo dlouho. Nyní je ale vše minulostí, což pro média potvrdil i argentinský útočník. Ten se chystá v Interu Milán prodloužit stávající kontrakt.

Publikováno

dne

O odchodu Lautara Martíneze do Barcelony se mluvilo dlouho. Nyní je ale vše minulostí, což pro média potvrdil i argentinský útočník. Ten se chystá v Interu Milán prodloužit stávající kontrakt.

Zdroj: Agencia de Noticias ANDES, CC BY-SA 2.0

Stále teprve 23letý útočník v této sezoně potvrzuje, že ta vydařená uplynulá nebyla jen souhrou náhod. Právě naopak. Už nyní má na kontě stejná čísla jako vloni za celou sezonu.

Lautaro Martínez odolal zájmu Barcelony, nenechal si jím rozhodit myšlenky a plně se koncentroval na své angažmá v Interu Milán. A evidentně dobře udělal. Nerazzuri aktuálně vedou Serii A a v dramatické bitvě o titul si vedou více než dobře.

Argentinec má v klubu smlouvu do léta 2023, chce s ním ale spolupráci prodloužit. „Barcelona je minulost. Jednal jsem s ní, ale teď se chystám s Interem podepsat nový kontrakt. Nevím, kdy to bude oficiálně oznámeno,“ nechal se slyšet.

Celou situaci probíral s trenérem Antoniem Contem. „Řekl jsem mu, že myslím jen na Inter a že se na mě zájem Barcelony nijak nepodepíše. Moje budoucnost je tady. Dlouhodobě se vidím v Miláně. Líbí se mi tu vše. Jídlo, fanoušci, tým. Mám jen pozitivní pocity,“ dodal Lautaro Martínez.

A co říká na současnou situaci Interu? „Není to náhoda. Je to výsledek práce, kterou děláme s naším trenérem. Jak rád říká, pracujeme na tom, aby byl Inter co nejlepší. Jsme jednotní, bojujeme jeden za druhého, pomáháme si. To je dobré znamení.“

Rovněž přiznal, že zlomovým okamžikem v sezoně bylo vypadnutí z Ligy mistrů. „Hodně to bolelo, takže jsme si řekli, že musíme vyhrát titul v Serii A. Trenér nám řekl, ať se staráme o každý malý detail na hřišti i mimo něj. Takto vyhráváme. Hrajeme jen proto, abychom vyhráli,“ uzavřel své vyjádření Lautaro Martínez.

Zdroj: La Gazzetta dello Sport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.