Spojte se s námi


Fotbal

Coufal: Chceme se stále zlepšovat! Snad budeme na konci sezóny hrát jako Manchester City

Pravý bek West Hamu rozhodně není čtvrtou příčkou v lize ukolébán. Jak prozradil v rozhovoru pro klubová média, on i jeho spoluhráči stále cítí, že mají rezervy.

Publikováno

dne

Pravý bek West Hamu rozhodně není čtvrtou příčkou v lize ukolébán. Jak prozradil v rozhovoru pro klubová média, on i jeho spoluhráči stále cítí, že mají rezervy. Zároveň se svěřenci Davida Moyese chtějí nadále zlepšovat.

Zdroj: West Ham United

V posledních devíti ligových zápasech se Kladivářům podařilo hned sedmkrát vyhrát, což je vyneslo až na pohárovou příčku v tabulce Premier League.

Ani to však Coufalovi a spol. nestačí. Poté, co ve vyrovnaném klání porazili Tottenham, prohlásil ex-slávista, že se mohou ještě zlepšit.

„Musíme být opatrní s vyjádřeními, že se jednalo o fantastický výkon,“ rozpovídal se Coufal pro klubový web.

„Stále vidíme hodně oblastí, ve kterých se můžeme zlepšovat. Jednou z nich je třeba držení míče,“ domnívá se osmadvacetiletý bek.

Zároveň upozorňuje na rezervy v útoku: „Když se dostaneme do útoku, musíme být odvážnější. Kvalitu v předních řadách máme vysokou, ale někdy nejsme dostatečně v klidu a odevzdáme soupeři kvůli nepřesnosti míč.“

S úsměvem na tváři pak vyjádřil své přání, že kdyby se podařilo Kladivářům zápas od zápasu konstantně zlepšovat svůj herní projev, mohli by na konci ročníku předvádět podobné výkony jako Manchester City.

Právě s tímto soupeřem se West Ham utká hned v dalším kole Premier League. Dojde tedy k zajímavému poměření sil dvou týmů se skvělou formou.

„Bude to proti nim těžké, ale pokusíme se urvat nějaké body,“ uvedl k víkendovému klání Coufal.

I to ukazuje, jak je družina kolem trenéra Moyese odhodlaná, cílevědomá a hlavně dobrá. West Ham už dlouho neměl takový tým. Snad forma oběma českým bojovníkům i nadále vydrží.

Zdroj: West Ham United

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.