Spojte se s námi


Fotbal

Wolves vs. Everton: Preview a tipy na sázení

Po krátké přestávce se Premier League vrací zpět na televizní obrazovky. Úterní večer přinese velmi zajímavý souboj mezi Wolvesem a Evertonem. Kdo se bude radovat z vítězství?

Publikováno

dne

Po krátké přestávce se Premier League vrací zpět na televizní obrazovky. Úterní večer přinese velmi zajímavý souboj mezi Wolvesem a Evertonem. Kdo se bude radovat z vítězství?

Zdroj: transparentpng.com | CC BY 4.0

Wolves se v současné době nachází na třináctém místě se ziskem 22 bodů. V případě úterní výhry by se ovšem alespoň na chvíli dostali před Leeds a Arsenal.

V domácím prostředí vyhráli svěřenci portugalského lodivoda Nuna Espirita Santa jen třikrát. Zajímavostí je, že vždy porazili celky z Londýna (Fulham, Crystal Palace a Chelsea).

Evertonu momentálně patří se ziskem 29 bodů sedmá pozice. Od vedoucího Liverpoolu, který má o jeden odehraný zápas víc, jej dělí pouhé čtyři body.

Z posledních pěti ligových zápasů navíc tým Carla Ancelottiho zvítězil hned čtyřikrát. Stopku mu vystavil pouze West Ham, který si po organizovaném výkonu a gólu Tomáše Součka odvezl z Goodison Parku všechny body.

Na co si tedy vsadit? Sázkové kanceláře favorizují domácí, přesto zůstává papírovým favoritem tým z Liverpoolu. Doporučuji sázku na neprohru Evertonu v kurzu 1.56.

Z posledních deseti vzájemný střetnutí by vám tento tip vyšel v osmi případech. Wolves navíc budou stále postrádat Raula Jimenéze, jednoho z klíčových hráčů, a Everton bude mít po delší době k dispozici Jamese i Digneho.

V zápasech těchto mužstev pravidelně padá velké množství gólů. Za zvážení tedy stojí kurz 2.38 na over 2.5, pro méně odvážné sázkaře over 1.5 v kurzu 1.47.

Tip na sázení | Everton neprohraje v kurzu 1.56 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.