Spojte se s námi


Fotbal

Newcastle vs. Liverpool: Preview a tipy na sázení

Šestnácté kolo anglické Premier League uzavře souboj mezi Newcastlem a Liverpoolem. Dočkáme se dalšího velkého překvapení na úkor obhájce titulu?

Publikováno

dne

Šestnácté kolo anglické Premier League uzavře souboj mezi Newcastlem a Liverpoolem. Dočkáme se dalšího velkého překvapení na úkor obhájce titulu?

Zdroj: liverpoolfc.com

Newcastle se momentálně nachází na čtrnácté pozici se ziskem osmnácti bodů, přičemž od sestupových vod jej dělí sedm bodů. Svěřenci Steva Bruce tedy zatím mohou být relativně v klidu.

V domácím prostředí získal čtyřnásobný anglický mistr již deset bodů. Na svém stadionu nebodoval pouze s Brightonem, Chelsea a Manchesterem United.

Liverpoolu po patnácti odehraných zápasech patří se ziskem 32 bodů první pozice. Situace na čele tabulky je ovšem velmi vyrovnaná a devátý Southampton na The Reds ztrácí pouze sedm bodů.

Na cizích stadionech vyhráli svěřenci německého kouče Jürgena Kloppa pouze dva zápasy. Body ztratili například s Fulhamem, Brightonem či Evertonem.

Na co si tedy vsadit? Premier League, obzvláště aktuální sezona, přináší překvapení velmi často. Z posledních pěti vzájemných zápasů na St James‘ Parku navíc Liverpool vyhrál jen dvakrát. Kurz 3.64 na neprohru domácích tedy považuji za velmi dobrý.

The Reds navíc mají velké problémy v obraně, i kvůli absenci Nizozemce Virgila van Dijka. Obhájce titulu inkasoval už dvacet gólů, což je stejně jako např. Burnley.

Osmifinalista Ligy mistrů se v útoku spoléhá především na Mohameda Salaha. Bývalý hráč londýnské Chelsea vstřelil již třináct branek a vede tabulku střelců. Kurz na jeho zásah je 1.5.

V posledních čtyřech vzájemných zápasech byly k vidění vždy alespoň čtyři góly. Na tuto příležitost je vypsán kurz 2.35.

Tip na sázení | Newcastle s asijským handicapem +1.5 v kurzu 2.01 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.