Spojte se s námi


Fortuna liga

Příbram vs. Karviná: Preview a tipy na sázení

Loni spolu Příbram s Karvinou bojovali o záchranu, letos je mezi nimi osmibodová mezera. Karviná je jen tři body za pátou Plzní, to Příbram je druhá od konce.

Publikováno

dne

Loni spolu Příbram s Karvinou bojovali o záchranu, letos je mezi nimi osmibodová mezera. Karviná je jen tři body za pátou Plzní, to Příbram je druhá od konce. Potvrdí Slezané roli favorita, nebo zaboduje Příbram a opustí sestupové pásmo?

Zdroj: Facebook | 1.FK Příbram

Příbram půjde do zápasu z předposledního místa. Od obnovení sezóny ale podává vynikající výkony, prohrála jen jeden z posledních pěti zápasů (2-2-1). Za patnáctou Mladou Boleslaví navíc zaostává jen o skóre.

To hosté řeší příjemnější starosti, bojují totiž o Evropskou ligu. Jsou dvanáctí a na pátou Plzeň ztrácí jen tři body. I Karviná drží slušnou sérii, bez prohry je tři zápasy (1-2-0), přičemž před dvěma týdny porazila Plzeň.

Na zlepšených výkonech Příbrami má bezpochyby vliv Emmanuel Antwi, mrštný Ghaňan je pro Pavla Horvátha veledůležitým žolíkem, který dělá problém unaveným obráncům.

Horváth důvěřuje i zkušenému Stanislavu Vávrovi, jenž je společně s Antwim nejlepším střelcem Středočechů (oba dali dva góly).

Slezané se opírají o gólové útočníky Michala Papadopulose a Romana Hašu, ti dva dali dohromady pět gólů a na dva nahráli. Daří se i Albánci Kristi Qosemu, šikovný záložník dal doposud tři góly.

Příbram se musí obejít bez trojice zraněných, Cortez, Kingue ani Soldát do zápasu nezasáhnou, otazník visí nad startem Kleščíka. To Karviná bude mít k dispozici celý kádr.

Celky Příbrami a Karviné spolu doposud v nejvyšší soutěži hrály sedmkrát, přičemž ani jednou zápas neskončil remízou. Zároveň v šesti případech vyhrál domácí celek.

Karviná zatím body sbírá především venku, na hřištích soupeřů získala 11 ze 17 bodů (3-2-1).

I přes dobrou formu Příbrami věřím tomu, že Karviná potvrdí roli favorita a i díky kvalitnějšímu a širšímu kádru zvítězí.

Tip na sázení | Karviná vyhraje v kurzu 2,50 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.