Spojte se s námi


Bundesliga

Darida bude i nadále běhat v dresu Herthy! V Berlíně podepsal nový dlouhodobý kontrakt

A je to oficiální! O novém kontraktu pro Vladimíra Daridu se již nějakou dobu spekulovalo, nyní už je to však potvrzeno. Odchovanec Viktorie Plzeň podepsal v Berlíně dlouhodobou smlouvu.

Publikováno

dne

A je to oficiální! O novém kontraktu pro Vladimíra Daridu se již nějakou dobu spekulovalo, nyní už je to však potvrzeno. Odchovanec Viktorie Plzeň podepsal v Berlíně dlouhodobou smlouvu.

Tu čest, hrát v dresu Herthy Berlín, má Vladimír Darida již od roku 2015. A že by se jeho angažmá chýlilo ke konci? To vůbec. Naopak. V klubu s ním i nadále počítají a proto se s hráčem dohodli na dlouhodobém kontraktu.

„Vladi je již roky nedílnou a důležitou součástí týmu. Jsme rádi, že budeme i nadále kráčet společnou cestou. Díky svým dovednostem a své vůli bude i nadále formovat naši hru,“ nechal se slyšet sportovní ředitel Herthy Michael Preetz.

„V dresu Herthy už působím šestou sezonu. Cítím se tu absolutně jako doma. Jak v klubu, tak ve městě. Jsem rád, že mohu zůstat součástí rodiny Herthy a udělám vše pro to, abychom dosáhli našich společných cílů,“ prohlásil Darida.

Pro Daridu se jedná v Berlíně již o druhé prodloužení smlouvy. Po svém příchodu v roce 2015 podepsal nový kontrakt posledně v roce 2017. Ve svých 30 letech tak má o své budoucnosti jasno.

V dresu Herthy odehrál reprezentační záložník již 133 soutěžních zápasů s bilancí 13 vstřelených branek a 19 asistencí. V této sezoně si připsal ve dvou zápasech již dvě asistence.

Zdroj: Hertha Berlín

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.