Spojte se s námi


Fotbal

Manchester United odstartuje sezonu proti Crystalu Palace: Preview a tipy na sázení

Pro Manchester United začne sezona tuto sobotu, kdy na Old Trafford přivítá Crystal Palace, jenž ve svém prvním ligovém zápase dokázal porazit Southampton 1:0. Nyní je však čeká mnohem tvrdší oříšek, Rudí ďáblové jsou totiž jasnými favority tohoto duelu.

Publikováno

dne

Pro Manchester United začne sezona tuto sobotu, kdy na Old Trafford přivítá Crystal Palace, jenž ve svém prvním ligovém zápase dokázal porazit Southampton 1:0. Nyní je však čeká mnohem tvrdší oříšek, Rudí ďáblové jsou totiž jasnými favority tohoto duelu.

Zdroj: manutd.com

A Bookmakeři ví velmi dobře, proč považují Manchester United za favority. Londýnský celek totiž dokázal porazit svého sobotního soupeře pouze jednou v posledních 15 duelech.

Poslední vzájemný zápas se odehrál v červenci, kdy se po gólech Rashforda a Martiala radovali Rudí ďáblové z vítězství 0:2. Od té doby se toho moc nezměnilo a dá se počítat i s podobným průběhem.

V základní sestavě by se měla objevit i nová posila Donny van de Beek, který by mohl hrát po boku Scotta McTominaye. Paul Pogba je podle dostupných informací stále bez potřebné kondice a měl by se objevit při nejlepším na lavičce.

Ole Gunnar Solskjaer podle všeho nevyužije ani služeb Masona Greenwooda, kterého by případně na pravém kraji nahradil rychlík Daniel James.

To Crystal Palace má stále poměrně početnou marodku, kvůli níž musel v úterý v pohárovém utkání s Bournemouthem sáhnout do svých rezerv a nedopadlo to dobře. Londýnský celek po bezgólovém utkání padl na penalty.

V sobotu by se už mohl představit i Michy Batshuayi, který před začátkem současné sezony Crystal Palace posílil a vyhlíží svůj první ligový start v novém klubu.

Je však velmi těžké najít pro toto utkání vhodný tip s dobrou hodnotou kurzu, který je na vítězství Manchesteru United 1.34, nejvyšší kurz na výhru domácích nabízí aktuálně Tipsport.

Tomu, že Manchester United vyhraje se věřit dá, ale nedá se počítat s tím, že by měl kdoví jak dominovat, asijský handicap na domácí tak není příliš vhodnou sázkou. A to stejné platí i o sázce na Over/Under.

Pro mě osobně je tento zápas velkou neznámou a teprve podle něho se ukáže, jak se Manchester United na novou sezonu připravil. Hodně napoví i základní sestavy obou celků, kde se můžeme dočkat několika překvapení.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.