Spojte se s námi


Fotbal

Trmal o novém angažmá v Portugalsku i o boji o místo v sestavě

Matouš Trmal odchytal celý zápas se San Marinem. Mnoho práce neměl, ale čisté konto se vždy počítá. V rozhovoru pro web reprezentace promluvil o novém angažmá v Portugalsku.

Publikováno

dne

Matouš Trmal odchytal celý zápas se San Marinem. Mnoho práce neměl, ale čisté konto se vždy počítá. V rozhovoru pro web reprezentace promluvil o novém angažmá v Portugalsku.

Zdroj: https://twitter.com/vitoriasc1922

Proti San Marinu Trmal mnoho práce neměl, jeho spoluhráči soupeře drtili a do šancí ho nepouštěli. „Neměl jsem tolik práce jako jindy, ale bylo fajn, že jsme tenhle zápas na rozehrání před šichtou s Chorvatskem zvládli.”

Trmal je v reprezentaci dvojkou, střídá se s Martinem Jedličkou, který doposud odchytal čtyři ze šesti kvalifikačních zápasů. „S Martinem máme korektní vztah, jsme parťáci a doplňujeme se. Nežárlím na něj. Budu připravený i na Chorvatsko, stát se může cokoliv.“

Talentovaný gólman, jenž fotbalově vyrostl ve Slovácku, nyní čerstvě působí v Portugalsku. „V Česku si často říkáme, jak jsme se posunuli, ale v Portugalsku máme jen v akademii pět hřišť a lidí v klubu je tolik, že ještě ani všechny neznám.”

V Guimares nemá Trmal ani jisté místo v sestavě, o flek tam bojují hned čtyři brankáři. „Čtyři gólmani včetně mě chytali po dvaceti minutách. Chce to čas, do sestavy se musím dostat postupně. Konkurence je dobrá věc, může mě to hodně posunout.“

Zdroj: ceskarepre.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.