Spojte se s námi


Fotbal

Messi chce ihned z Barcelony! Podepíše v Manchesteru?

Publikováno

dne

Ode dne, co Barcelona utržila debakl 2:8 od Bayernu Mnichov, se hovoří o velkých změnách. Kouč Quique Setien už je bez práce, ale možná se dočkáme ještě daleko větší změny! Messi prý požaduje odchod z Barcelony!

zdroj: fcbarcelonanoticias.com

Byť si to dosud nikdo nedovedl ani ve snu představit, je možné, že uvidíme Argentince Messiho v jiném než katalánském dresu. Již dříve se hovořilo o tom, že ročník 2020/2021 bude Messiho poslední barcelonský, prohra ve čtvrtfinále Ligy mistrů však může termín odchodu pozměnit.

Třiatřicetiletá světová superstar prý údajně po vedení požaduje odchod z klubu, za který hraje celý život, a to již toto léto! Informaci přinesl brazilský deník Esporte Interativo, který v minulosti jako první informoval o odchodu Neymara do PSG (rok 2017).

Messi prý vedení klubu řekl, že ztratil víru v úspěch klubu a že je nespokojený s kroky, které se v uplynulých měsících a letech v Barceloně odehrály.

Kdo by teoreticky mohl Messiho podepsat? Sázková kancelář Ladbrokes již má vypsané kurzy:

Zdroj: TheSun.com

Favoritem na další klub Argentince je Manchester City, kde by se hráč potkal s bývalým koučem Pepem Guardiolou. Za Citizens se v tabulce nejpravděpodobnějších týmů umístil Inter Milán a PSG.

Jaký dres nakonec Messi oblékne?

Zdroj: The Sun, DailyMail, Esporte Interativo

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.