Spojte se s námi


Premier League

West Ham se zapojil do boje o hvězdu Nottinghamu

Publikováno

dne

Pravý obránce Nottinghamu Forest bude letos na trhu s hráči patřit ke žhavému zboží. Zájem o jeho služby projevily kluby z Premier League i Serie A, nyní se k nim údajně přidal i West Ham.

zdroj – nottinghamforest.co.uk

Čerstvě třiadvacetiletý Cash si svůj debut za Nottingham odbyl již v roce 2016 a od té doby zasáhl do 141 zápasů, ve kterých vstřelil 13 gólů a na 15 přihrál. Ač je jeho původní pozice pravá strana zálohy, momentální trenér Forest Sabri Lamouchi ho začal využívat jako pravého beka. A ukázalo se, že to byl skvělý tah.

V letošní sezoně podával Cash skvělé výkony a strhl na sebe pozornost několika klubů. Zájem projevily například AC Milán, Burnley, Southampton, či Sheffield United. Podle spekulací Sheffield již dokonce poslal nabídku ve výši 10 milionů liber, ta byla však zamítnuta. Nově se k zájemcům přidal i West Ham.

Hammers budou totiž po odchodu Pabla Zabalety a Jeremyho Ngakii potřebovat posílit pravý kraj obrany, což by měl vyřešit právě talentovaný Angličan z Nottinhamu. Kromě výborných defenzivních schopností patří k jeho přednostem i skvělý driblink, zakončení a také univerzalita. Je schopný zahrát na pravě straně obrany či zálohy, ve středu zálohy i na podhrotu.

Je velmi pravděpodobné, že Matty Cash letos Nottingham opustí a pro klub, který ho nakonec získá, bude skvělou a relativně levnou posilou – jeho cenovka by se měla pohybovat mezi 12-15 miliony liber. Vzhledem k velkému zájmu ovšem není lehké odhadovat, kam Cash nakonec zamíří.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.