Spojte se s námi


Fortuna liga

Galatasaray sleduje plzeňského Buchu! Fatih Terim chce jednat

Publikováno

dne

Pavel Bucha se vrátil do Plzně v zimě z povedeného hostování v Mladé Boleslavi. Trenér Adrián Guĺa dal dvaadvacetiletému záložníkovi šanci ve Štruncových sadech a ten mu to oplatil výbornými výkony. Bucha se stal objevem sezóny letošní FORTUNA:LIGY, ale kromě toho upoutal pozornost tureckého giganta, kterým je Galatasaray Istanbul. Trenér Fatih Terim věří svým skautům a chtěl by se s Plzní pobavit o případném přestupu Buchy do Istanbulu.

Zdroj: fcviktoria.cz

Bývalý hráč Slavie Praha Pavel Bucha nastoupil v letošním ročníku FORTUNA:LIGY ke 33 zápasům, ve kterých si zaznamenal jedenáct branek a devět asistencí.

Mládežnickému reprezentantovi pomohlo hostování v Mladé Boleslavi, kde rostl zápas od zápasu po boku Marka Matějovského. Získané zkušenosti z města škodovek nyní uplatňuje v Plzni, kde se stal po svém návratu klíčovým hráčem.

Kvalitních výkonů Pavla Buchy si všiml skautský tým Galatasaraye Istanbul, který pěl ódy na špílmachra Viktorie Plzeň.

Rodák z Nelahozevse zaujal Fatiha Terima, který trénuje Galatasaray a dal za úkol vedení istanbulského celku, aby se sešlo s představiteli Plzně a pokusili se pobavit o případném odchodu Buchy do Turecka.

Tržní hodnota plzeňského klenotu je údajně 1,3 milionu euro a má platnou smlouvu ve Štruncových sadech do roku 2022. Dá se předpokládat, že vedení Viktorie nebude chtít prodat svého klíčového hráče a samotný hráč bude preferovat jít v budoucnu jinou cestou než do Turecka.

Nicméně jedno je jisté, a to že v Plzni roste hráč, o kterého bude velký zájem z mnoha klubů. Plzeňští bossové Paclík a Šádek by Buchu mohli v budoucnou výhodně zpeněžit jako tomu bylo v případech Daridy nebo Hrošovského.

Zdroj: takvim.com.tr.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.