Spojte se s námi


Fortuna liga

Coufal si rýpl do Sparty: Možná byli Liberečáci po finále i psychicky vyčerpaní, každý ví, co se jim tam stalo

Publikováno

dne

Slavia vyhrála i přes dosti omlazenou sestavu šestý ligový zápas v řadě, tentokrát v Liberci. V pozápasovém rozhovoru pro O2 TV Vladimír Coufal mimo jiné soucítil s hráči Liberce.

zdroj: Slavia.cz

Na výhře ho těší především to, že si zahráli hráči, kteří doposud mnoho šancí nedostali. „Že dostali šanci kluci, kteří normálně nehrají, někteří nabrali první starty. Taky jsme trošku změnili systém, myslím, že prvních patnáct minut, než jsme se rozehráli a zvykli si na sebe, byla naše hra kostrbatější.”

Po prvních patnácti minutách, během kterých se hráči adaptovali na nové rozestavení začala Slavia na hřišti dominovat. „Potom jsme se do toho dostali, drželi víc balon a dostávali se do šancí. Myslím, že celý zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě zvítězili.”

Coufal zároveň chápal určité psychické vyčerpaní po středečním zápase se Spartou, které ovlivnilo několik kontroverzních rozhodnutí. „Mají za sebou hodně zápasů a nemají tak široký kádr, my měli týden volno, oni míň. Možná byli po tom finále i psychicky vyčerpaní, každý ví, co se jim tam stalo.”

Dle Coufala bylo pro hráče Liberce těžší i hledání motivace, jelikož měli křivdu stále v hlavách. „Měli určitě těžší najít nějakou motivaci, nehledá se to lehce, protože ta hlava ať chcete, nebo ne, cítíte nějakou křivdu.”

Debut si připsal mladík Daniel Kosek, nastoupil na pozici levého wing-beka a nehrál vůbec zle. „Musí na sobě ještě hodně pracovat, to je jasný. Je fantastický do ofenzivy, ale má ještě nějaké díry v bránění, potenciál ale určitě má. Je mladý, musí se vyhrát,” uzavřel Coufal.

zdroj: Slavia.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.