Spojte se s námi


Bundesliga

Slovenský brankář Leverkusenu bude mít konkurenci. Z Kaiserslauternu přichází Lennart Grill

Publikováno

dne

Leverkusen nemešká a ve středu oznámil svoji novou posilu, kterou se stal Lennart Grill z Kaiserslauternu, jenž bundesligový celek posílí po skončení letošního ročníku.

Talentovaný jednadvacetiletý brankář podepsal s Leverkusenem smlouvu na pět let a počítá se s ním do budoucnosti. Pozvolna by totiž měl začít nahrazovat jedničku Lukáše Hrádeckého.

Lennart Grill již v Kaiserslauternu působí téměř čtyři roky, když se do A-týmu propracoval hned po první sezoně strávené v U19.

„Sledoval jsem mnoho zápasů Bayeru 04, než se sezona přerušila. Velmi jsem si užíval rychlost a celkově jejich hru. Leverkusen je klubem s ambicemi hrát v evropských pohárech a jsem velmi šťastný, že mohu být jeho součástí,“ řekl Grill ve svém prvním rozhovoru po přestupu.

V letošní sezoně si německý brankář připsal 31 startů, v nichž inkasoval 52 gólů. Pyšnit se může v letošní sezoně tím, že vychytal čisté konto proti Mainzu v prvním kole DFB-Pokal, ve druhém kole poté pomohl spoluhráčům k postupu přes Norimberk na penalty.

Stopku v německém poháru vystavil Kaiserslauternu až prvoligový Dusseldorf.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.