Spojte se s námi


Bundesliga

Pro mě je Manuel Neuer nejlepším brankářem na světě, má jasno Hansi Flick. Co bude po příchodu Nübela?

Publikováno

dne

V létě zamíří do Mnichova talentovaný gólman Alexander Nübel a již se hodně spekulovalo, jaká bude role Manuela Neuera. Dlouhodobá jednička Bayernu by údajně měla chytat menší počet zápasů, což by však nebylo něco, co by si rodák z Gelsenkirchenu přál. Hansi Flick má ale v hierarchii brankářů jasno.

Pozice Manuela Neuera se pro příští sezonu zdála býti ohrožena, zůstane-li ale trenérem Hansi Flick, pak by se pro kapitána Bayernu příliš věcí měnit nemuselo. Nicméně to má jeden háček. Ve smlouvě Alexandera Nübela, který v létě do Allianz Areny dorazí, má být klauzule, která mu zajišťuje minimální počet utkání, do nichž musí nastoupit.

Jenomže Flick má ve všem jasno. „Každý ví, co si myslím o Manuelovi. Pro mě je to nejlepší brankář na světě. Nemám o tom sebemenší pochybnosti. Proto pro mě neexistuje žádná jiná alternativa. Manuel je vůdcem týmu a dodává mu jistotu a bezpečí,“ nechal se slyšet nástupce Nika Kovače.

„Mezi brankáři máme nyní jasně postavenou hierarchii a nejinak to bude v příští sezoně,“ dodal Hansi Flick. Bude tedy zajímavé sledovat, jak to bude s novou posilou a jak případný odsun do pozadí Nübel ponese. Mimo to, dle německých médií měl Bayern zahájit s Neuerem vyjednávání o nové smlouvě. Ta současná mu vyprší v létě 2021.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.