Spojte se s námi


Fotbal

Chelsea čeká světlá budoucnost! Kdo z mladíků září nejvíce?

Publikováno

dne

Dá se říct, že Chelsea zákaz přestupů pomohl. Díky tomu totiž začali dostávat prostor mladí hráči, kteří by jinak zřejmě zamířili na hostování. Komu dává Frank Lampard nejvíce šancí?

Jednou z největších hvězd londýnského celku se stal dvaadvacetiletý útočník Tammy Abraham. Odchovanec Chelsea nastřílel v aktuální sezoně Premier League již 13 gólů, ke kterým ještě přidal i tři asistence.

Na začátku aktuální sezony předváděl výborné výkony také Mason Mount, který působil pod Frankem Lampard již v Derby Conuty. Jednadvacetiletý záložník v právě probíhající sezoně vynechal ve všech soutěžích pouze jeden zápas. V poslední době se však jeho forma zhoršila, a tak by neuškodilo, kdyby strávil pár duelů na lavičce náhradníků.

Možná největším překvapením se stal teprve dvacetiletý pravý bek Reece James, jenž minulou sezonu strávil na hostování ve Wiganu, kde patřil mezi klíčové hráče. Díky jeho skvělým výkonům se Cesar Azpilicueta posunul na levou stranu, kde nahradil Marcose Alonsa.

Mezi velké talenty Chelsea patří také Callum Hudson-Odoi. Devatenáctiletý krajní záložník se po zranění pomalu začíná dostávat do formy, kterou měl v předchozí sezoně. Na své konto si už připsal i první reprezentační starty.

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na Fikaya Tomoriho či Rubena Loftuse-Cheeka, který se zotavuje ze zranění. Pokud k nim přidáme zkušené hráče, kterými Willian či Kanté bezesporu jsou, může za pár let vzniknout celek, který bude bojovat opět o první místo v anglické Premier League.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.