Spojte se s námi


Premier League

Firmino rozhodl o výhře Liverpoolu na hřišti Spurs 1:0

Publikováno

dne

Fotbalisté Liverpoolu zvítězili na půdě Tottenhamu poměrem 1:0 a opět se přiblížili vysněnému titulu. O výhře rozhodl Firmino, když využil chytrého skepnutí míče od Salaha. Domácí měli několik šancí na vyrovnání, ale pokaždé je zranilo zakončení.

První šanci si ve třetí minutě vypracovali hosté, Oxlade-Chamberlain se dostal k odraženému míči a trefil tyč. Kohouti prvně zahrozili ve 13. minutě, kdy Dele Alli přestřelil branku Alissona Beckera.

V minutě jednadvacáté napřáhl z dálky Eriksen, míč však letěl pomalu a Alisson neměl problém. Hned minutu nato se v tutové šanci ocitl Virgil van Dijk, jenomže jeho hlavičku excelentním zákrokem vyrazil Gazzaniga.

Ve 37. minutě už hosté udeřili, Salah ve vápně chytře nahrál Firminovi, který už neměl problém zakončit na zadní tyč. Liverpool vstřelená branka nakopla a ve 43. minutě mohl vést už o dva góly, Salah však těsně minul bližší tyč.

V nastavení první půle ještě z dálky střílel Oxlade-Chamberlain, nicméně svatyni domácích minul a do kabin se šlo za stavu 0:1 pro Liverpool. První šance druhé půle přišla hned v 46. minutě, kdy pálil Lucas Moura vedle.

V 58. minutě střílel Firmino, ale trefil jen střed branky. Aktivní hosté zahrozili znovu v minutě pětašedesáté, hlavičku Maného však Gazziniga vyrazil. V 75. minutě se do obrovské šance dostal Heung Min Son, kterému střela nesedla a skončila nad bránou.

A hned v 82. minutě další neproměněná tutovka domácích! Tentokrát po centru Auriera nedokázal Lo Celso trefit poloprázdnou branku. Naděje Spurs uťal Son, když v nastavení trefil jen náruč Alissona. Liverpool tedy znovu neinkasoval a vyhrál další zápas se soupeřem z elitní šestky.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.