Spojte se s námi


Fortuna liga

Trenér Guľa si před přípravou na jaro stahuje do Viktorky čtyři hráče z hostování! O které jde?

Publikováno

dne

Nový hlavní kouč plzeňské Viktorky Adrián Guľa dá před startem přípravy na jarní část FORTUNA:LIGY šanci kmenovým hráčům, kteří působili na podzim v jiných klubech. O která jména jde?

Adrián Guľa povede Viktorii Plzeň do jarní části FORTUNA:LIGY. Zdroj: twitter Viktorie Plzeň

Celý kádr Viktorie Plzeň se sejde 6. ledna. První dva dny zaplní nepříliš oblíbené zátěžové testy, které mají za úkol zjistit kondici hráčů po vánočních svátcích. Testy by měli absolvovat úplně všichni hráči s výjimkou těch, kterým to nedovolí zranění.

Ve Štruncových sadech a na tréninkovém hřišti v Luční ulici se také budou hlásit navrátilci z hostování. Konkrétně se jedná o Milana Havla, Ubonga Ekpaie, Pavla Buchu a Pavla Šulce. K tomu připočtěme i novou posilu Marka Alvira a nadějného stopera z plzeňského B-týmu Šimona Gabriela.

Milan Havel odehrál většinu podzimu v pražských Bohemians, v 11 zápasech si připsal tři góly. Ubong Ekpai ani v Českých Budějovicích nedostával příliš prostoru, do hry přicházel z pozice náhradníka.

V pěti utkáních vstřelil jeden gól. Pavel Bucha nastupoval v Mladé Boleslavi pravidelně, za 19 utkání nasbíral slušné statistiky – šest gólů, čtyři asistence. Pavel Šulc se vrací z Opavy, kde nastoupil k 15 zápasům.

Viktoria Plzeň odehraje před odjezdem na soustředění ve španělské Estapaně zápas proti Sokolovu (18. a 23. ledna) a Viktorii Žižkov (23. ledna). V jihoevropské destinaci odehraje čtyři zápasy, soupeři doposud nebyli definování.

Uvidíme, s jakou formou se tým vrátí do Čech.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.