Spojte se s námi


Ostatní

Parádní gesto Viktorie Žižkov! Po prohře v poháru pomohla mamince v nouzi

Publikováno

dne

Jejich cesta MOL Cupem sice skončila v osmifinále, ale pomoc, kterou po utkání se Slováckem (1:3 po prodloužení) poskytli jedné mamince s dítětem, si budou dlouho pamatovat. S fotbalisty druholigové Viktorie Žižkov se totiž část cesty z Uherského Hradiště do Prahy svezli dva pasažéři, kterým ujel těsně před nosem spoj do Otrokovic.

Fotbalisté Žižkova před prodloužením. Zdroj: FB Viktoria Žižkov

Příval smutku během chvíle vystřídal pocit radosti. Maminka s malou dcerou nestihli kvůli zpoždění vlaku autobus. Z nenadálého maléru jim ale pomohla Viktorka.

„Ne každý má to štěstí, že na něj i přes zpoždění vlaku čeká autobus, jako na náš tým včera v Přerově. Tahle mladá maminka s malou princeznou měla smůlu, ujel jim přípoj a na nádraží to obě oplakaly. Stačila chvíle a bylo vyřešeno. Ve Viktoriánském buse slzy brzy oschly a obě cestovatelky jsme za chvíli vysadili v pořádku doma v Otrokovicích,“ napsal pražský klub na svém facebookovém profilu.

https://www.facebook.com/fkvz1903/posts/2473342866326113

Příběh tak měl šťastný konec a už nikdo nemyslel na to, že Žižkov prohrál s prvoligovým Slováckem 1:3 po prodloužení.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.