Spojte se s námi


Bojové sporty

Je rozdíl mít a nemít milion. Lohoré je těžký soupeř, ale já ho porazím, věří si Kozma

20. květen nabídne nejen očekávaný souboj Patrika Kincla s Karlosem Vémolou, ale také čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru, v němž se v O2 aréně utkají mimo jiné David Kozma a Alex Lohoré. Růžový panter věří, že zápas vyhraje.

Publikováno

dne

20. květen nabídne nejen očekávaný souboj Patrika Kincla s Karlosem Vémolou, ale také čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru, v němž se v O2 aréně utkají mimo jiné David Kozma a Alex Lohoré. Růžový panter věří, že zápas vyhraje.

David Kozma, bývalý dlouhodobý šampion Oktagonu, přišel v prosinci o titul a dostal pořádné bití, když jej doslova zničil Kaik Brito. V té době už se vědělo, že se zúčastní nového projektu s názvem Tipsport Gamechanger.

Na zotavení a přípravu měl dohromady čtyři měsíce. A vzhledem k tomu, že o složení prvního kola rozhodovali promotéři a nikoliv los, tak dostal český bojovník jistou úlevu v podobě papírově nejlehčího soupeře.

Jenže nejlehčího skutečně jen papírově. Lukasz Siwiec šel do zápasu jako jasný outsider, jenže chtěl způsobit šok, postarat se o senzaci a v Ostravě k ní neměl daleko.

Polský bijec předvedl skvělý zápas a byl blízko tomu, aby Kozmu ukončil. Nakonec prohrál na split-decision, přičemž kdyby vyhrál, nemohl by se nikdo divit.

Růžový panter byl ke svému výkonu kritický. A dobře si nevedl ani při losu do dalšího kola, když na něj doslova zbyl Alex Lohoré, jenž přešel do čtvrtfinále přes Samuela Krištofiče. Da Killa Kid čeká, že Kozma bude brát zápas na zem, chce jej ovšem ukončit před limitem.

Kozma věří ve výhru, peníze jako velká motivace

„Nerad predikuju, ale vím, že vyhraju. Když mi Alex nabídne šanci ukončit to, tak ho ukončím. Když to ale bude na body, tak to bude na body. Jsem bodový zápasník,“ nechal se David Kozma slyšet v podcastu MMA Letem světem.

„Alexe je těžké ukončit. Viděli jsme, co vydržel s Vémolou. Budu ho tlačit, dělat zápas, abych vyhrál jednoznačně na body,“ dodal bývalý dlouholetý král welterové váhy.

Růžový panter tvrdí, že se cítí být v dobré formě a připraven zvítězit. Promotér Ondřej Novotný se jej pak nemohl nezeptat, jestli jej motivují i finance, které jsou ve hře. Odpověď byla poměrně předvídatelná.

„Samozřejmě je to velký balík. V tomhle zápase jde o milion korun a je rozdíl mít a nemít milion. Určitě je to motivace. Druhé dítě je na cestě, musím se snažit,“ uzavřel Kozma povídání s Novotným.

Zdroj: MMA Letem světem, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.