Spojte se s námi


Bojové sporty

Lohoré: Nehodlám spoléhat na rozhodčí! Kozma bojuje na své půdě, ukončím ho

20. květen nabídne nejen očekávaný souboj Patrika Kincla s Karlosem Vémolou, ale také čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru, v němž se v O2 aréně utkají mimo jiné Alex Lohoré a David Kozma. Co Da Killa Kid před zápasem říká?

Publikováno

dne

20. květen nabídne nejen očekávaný souboj Patrika Kincla s Karlosem Vémolou, ale také čtvrtfinále Tipsport Gamechangeru, v němž se v O2 aréně utkají mimo jiné Alex Lohoré a David Kozma. Co Da Killa Kid před zápasem říká?

Alex Lohoré patří k nejobávanějším bojovníkům v Oktagonu. Když organizace oznámila vznik projektu Tipsport Gamechanger ve welterové váze, počítalo se s tím, že by v ní tento chlapík neměl chybět. A skutečně nechybí.

V prvním kole před sebou měl ovšem těžkou prověrku. V kleci se proti němu postavil Samuel Krištofič. Těžce předvídatelný duel měl být vyrovnaný, nakonec se z něj ale vyklubala víceméně jednostranná podívaná.

Lohoré zápas zvládl až na malou chvilku precizně a dominantně. Pirát měl navrch prakticky jen ve chvíli, kdy zápas držel zhruba dvě minuty na zemi. Jinak slovenský bojovník ukázal především velké srdce a tvrdou bradu.

Kozmu ukončím, hlásí Lohoré

Při losování čtvrtfinále na sebe Lohoré s Davidem Kozmou víceméně zbyli. Jejich duel slibuje vynikající podívanou a dojde k ní už v O2 aréně 20. května. Da Killa Kid počítá s tím, že se Kozma poučí s výkonu Piráta a bude brát zápas na zem.

„Kozma definitivně půjde po takedownu, ale jsem na to připraven. Trénuje s Kinclem, ten mu určitě dal nějaké tipy, jak mě porazit. Pracuju však na svých chybách a budu připraven na všechno,“ vyjádřil se v podcastu MMA Letem světem.

Dvojnásobný titulový vyzyvatel je připraven i na to, že za jeho soupeřem bude stát celá hala. „Jsem na to zvyklý. Nijak mě to neovlivní. Těším se na to, co se ten večer bude dít,“ říká Lohoré.

Růžový panter vyniká mimo jiné svou odolností a tvrdostí. V tomto ohledu jej Lohoré přirovnal k Pirátovi. Přesto má jasný cíl: „Vidím to na ukončení. Jakkoliv. Bojuje na své půdě, bude za sebou mít fanoušky. Nehodlám to nechat na rozhodčích. Když udělá chybu, budu ji chtít využít.“

Da Killa Kid doufá, že s Kozmou doručí fanouškům parádní zápas. V dalším kole by si pak v případě svého postupu přál Bojana Veličkoviče, který se utká s Christianem Jungwirthem.

Zdroj: MMA Letem světem, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.