Spojte se s námi


Bojové sporty

RFA z Oktagonu ulovila legendu české MMA scény! Cesta k titulu by nemusela být dlouhá

RFA stále rozšiřuje své řady a v úterý plánuje oznámit další velkou posilu, a to vskutku legendární. Sice to není oficiální, podle siluety je ovšem prakticky jasné, s kým se organizace, jež chce konkurovat Oktagonu, dohodla.

Publikováno

dne

RFA stále rozšiřuje své řady a v úterý plánuje oznámit další velkou posilu, a to vskutku legendární. Sice to není oficiální, podle siluety je ovšem prakticky jasné, s kým se organizace, jež chce konkurovat Oktagonu, dohodla.

Už v sobotu 23. července uskuteční RFA další turnaj, nicméně musí bojovat s nemalou konkurencí. Ve stejný večer totiž Oktagon pořádá turnaj na Štvanici, mimo to je ve stejný den UFC v Londýně a zajímavý turnaj plánuje na stejný den polská KSW.

A že RFA nemůže Oktagonu z hlediska zájmu konkurovat? Novými podpisy se zajímavými bojovníky se to snaží Boris Marhanský a jeho tým změnit. Je to ovšem běh na dlouhou trať. Ve hře by navíc mohl být nový konkurent, když se populární youtuber Vladimír Kadlec pokusí pořádně oživit proslulou značku GCF.

Nyní RFA plánuje oznámit další velkou posilu. Ze siluety je však předem téměř 100% jasné, že do organizace míří legendární Petr „Monster Kníže, který v dubnu neúspěšně bojoval o titul Oktagonu, když nestačil na Davida Kozmu.

Není to ovšem kdovíjaké překvapení. A to hned ze dvou důvodů. Kníže už několikrát avizoval, že mu v jeho dlouhé kariéře chybí jediná věc – titul. Ten v Oktagonu nezískal a než by si vybojoval další šanci, nějakou dobu by to trvalo. V RFA by mohl jít o titul poměrně brzy.

Mimo to pochopitelně RFA může nabídnout takové podmínky, kterým v Evropě zřejmě může konkurovat málokdo. Ostatně v rozhovoru pro Kaocko.cz v květnu směrování do RFA naznačil.

„Nabídka od RFA přišla. A byla diametrálně finančně odlišná. To se nedá srovnávat. V RFA je také možnost bojovat o titul. Sice nemá jako organizace ještě jméno, ale finanční podmínky tam jsou jiné,“ nechal se tehdy slyšet Monster.

„Nemám tolik času tomu obětovat. A jít tři zápasy, než dojdu pro titul, to je rok a půl až dva. To je pro mě skoro nemyslitelné. Mám rodinu, gym. Buď by museli (Oktagon) přijít s nějakou zajímavou nabídkou, nebo se k tomu musím dostat nějak dřív,“ dodával.

Zdroj: RFA, Kaocko.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.