Spojte se s námi


Fotbalová reprezentace

Neymarovi se přestaly pískat menší fauly. On si ale za to může sám svým simulováním

Publikováno

dne

Kdyby existovala na letošním mistrovství světa cena nejvíce se svíjejícího hráče, tak by byl vítěz naprosto jasný. Neymar téměř každé dohrání doplní minimálně řevem, případně i lehnutím na trávník. Fanoušci se tomu smějí na sociálních sítích, rozhodčí ne. A tak mu přestali pískat občas i zjevné fauly.

Je jasné, že každý tým si bude největší hvězdy Brazílie nějak speciálně všímat. Logická věc, se kterou by se měl Neymar již sžít před zápasem. Pokaždé, když bude na míči, pro soupeře nejlépe zády k jejich bráně, tak přijde zezadu nějaké pokopnutí. Další naprosto logická věc. Například Džemaili ze Švýcarska Neymara tím tak vyvodil z míry, že si poté brazilská hvězda začala stěžovat při každém kontaktu.

Zápas určitě viděli i hráči z ostatních zemí, a proto dělají to stejné. Jenže pro Neymara, alespoň podle jeho chování na hřišti, je to úplná novinka. Přitom by měl tuto nevděčnou roli přijmout a rozhodčí na to upozorňovat. Jen ne simulováním, které v hojné většině mačů využívá.

A pak se rozhodčím nemůže divit, že mu nějaký ten menší faul nepískne. Protože už prostě ví, že když mu za onen zápas nepískne jeden nebo dva takové fauly, tak Neymar ze svého simulování sleví. Zároveň to vypadá, že se rozhodli mu menší fauly nepískat. Jak z toho může jít Neymar ven? Méně simulovat a takovou roli přijmout, jako se s ní sžili Messi s Ronaldem, kteří jsou také na každém kroku okopávaní.

Zároveň když soupeř vidí, že takové menší fauly Neymara rozhodí, tak s tím budou samozřejmě pokračovat. Viz Švýcar Džemaili, který Neymara v úvodním zápase MS fauloval hned šestkrát, a dokonce se stal obětí výhružek na sociálních sítích.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.