Spojte se s námi


Hokej

Na hokej se dostanou i neočkovaní diváci, Motor předal šek na následky tornáda. Camara pyká

Středa sice nenabídla žádnou extraligovou bitvu, ale i tak se toho v hokejovém zákulisí českých stadionu děje dost. A když se nehraje na ledě, tak se hraje třeba v poslanecké sněmovně, kde se rozhoduje o divácích. Extraliga stále čeká na povolení pustit na tribuny více diváků, ale stále marně. Situaci nezmění ani nejblíže plánované rozvolnění.

Publikováno

dne

Středa sice nenabídla žádnou extraligovou bitvu, ale i tak se toho v hokejovém zákulisí českých stadionu děje dost. A když se nehraje na ledě, tak se hraje třeba v poslanecké sněmovně, kde se rozhoduje o divácích. Extraliga stále čeká na povolení pustit na tribuny více diváků, ale stále marně. Situaci nezmění ani nejblíže plánované rozvolnění.

Hezký den všem fanouškům Tipsport Extraligy! Vítáme vás u pravidelné rubriky toho nejzajímavějšího, co se na extraligové mapě za posledních pár hodin událo. Každý všední den kolem oběda, po celou základní část, vám servírujeme ty nejostřejší Extraligové příklepy! 

Změna pravidel návštěvnosti

Že by se konečně začalo blýskat na lepší časy? Zatím jen částečně. Premiér republiky Petr Fiala ve středu večer oznámil, že od 9. února už nebude povinné se prokazovat při vstupu do restauračních či jiných zařízení (VČETNĚ SPORTOVNÍCH) dokladem o bezinfekčnosti.

Nicméně omezení kapacity na maximální počet diváků zůstává nadále na 1000 diváků. To platí už od 26. listopadu 2021. Na hokejové kluby to má pochopitelně ekonomicky fatální dopady. Generální manažer Motoru Stanislav Bednařík dokonce mluví o likvidačních dopadech.

Podpisy Energie

Energie Karlovy Vary hlásí dva podpisy do dalších let. Na nejzápadnějším cípu extraligové mapy setrvá nadále obránce Martin Rohan, který je už teď klubový rekordman v počtu odehraných zápasů mezi obránci. V Energii bude působit do konce sezony 2022/2023.

Minimálně další dva roky bude v karlovarské organizaci působit i odchovanec Vít Jiskra, s následnou opcí na ročník 2024/25. Dvacetiletý útočník je s průměrným icetimem 17:38 vůbec nejvíce nasazovaným útočníkem svého týmu.

Pomoc Motoru

Když se v červnu 2021 roznesla světem zpráva, že Jižní Moravou se prohnalo ničivé tornádo, vyjádřilo spoustu lidí soustrast i finanční podporu. O střechu nad hlavou přišla tenkrát i rodina českobudějovického obránce Petra Šenkeříka, proto klub vyhlásil sbírku a dobročinnou aukci dresů.

Nyní maminka manželky Petra Šenkeříka převzala od generálního manažera Motoru Stanislava Bednaříka šek na 200 000 korun, který paní Látalové pomohou s financováním oprav zničeného domku. Motor svým fanouškům za podporu velmi děkuje!

Extraliga v TV

Ruik přichází každý měsíc s kompletním přehledem toho, co nás čeká v následujících týdnech na televizních obrazovkách. V kompletním přehledu naleznete všechny přímé přenosy Tipsport Extraligy, které odvysílá v únoru ČT Sport a O2 TV Sport.

Camara pyká

Pardubický kanadský útočník Anthony Camara má už ve sbírce letošní sezony taky disciplinární trest. Tentokrát si nejlepší střelec Dynama odpyká dva zápasy za krosček na hlavu Vladimíra Sobotku z úterního utkaní na Spartě.

Dnešní program

Bohužel se dnes ale budeme muset obejít bez přímého přenosu. V předehrávce 51. kola na sebe narazí týmy v úplně opačném rozpoložení. Zatímco Dynamo jede jako válec a atakuje v tabulce nejvyšší příčky, jeho dnešní soupeř se směle propadá tabulkou.

Litvínov prohrál z posledních sedmi utkání pět a spadl až na třináctou příčku. Na předposlední a pravděpodobně barážové Kladno, má Verva náskok už jen šesti bodů, ale taky dvou zápasů k dobru. Dnešní utkání na ledě Enteria Arény startuje od 18:00.

Zdroj: Tipsport Extraliga

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.