Spojte se s námi


Různé

Karolína Muchová vs. Angelique Kerberová: Preview a tipy na sázení

V úterý nás čekají čtvrtfinálová střetnutí v rámci ženského pavouku Wimbledonu. Představí se v něm také Karolína Muchová, jejíž soupeřkou bude německá hráčka Angelique Kerberová. Jak zápas dopadne?

Publikováno

dne

V úterý nás čekají čtvrtfinálová střetnutí v rámci ženského pavouku Wimbledonu. Představí se v něm také Karolína Muchová, jejíž soupeřkou bude německá hráčka Angelique Kerberová. Jak zápas dopadne?

Karolína Muchová se v současné chvíli nachází na žebříčku WTA na 22. místě. Pokud se podíváme na žebříček za rok 2021, najdeme čtyřiadvacetiletou tenistku na patnáctém místě. I nadále tak může bojovat o účast na Turnaji mistryň.

Na Wimbledonu si olomoucká rodačka doposud poradila se Shuai Zhangovou, Camilou Giorgiovou, Anastasií Pavlyuchenkovou, ale i Paulou Badosovou. Při cestě do čtvrtfinále ztratila Muchová pouze jednu sadu.

Její úterní soupeřkou bude německá tenistka Angelique Kerberová. Rodačka z Brém se momentálně na žebříčku WTA nachází na 28. příčce, avšak jejím kariérním maximem je první místo ze září roku 2016.

Na největším turnaji světa postoupila rodačka z Brém přes Ninu Stojanovičovou, Saru Srorribesovou, Aliaksandru Sasnovichovou a Cori Gauffovou. Kerberová tak jen potvrzuje roli jedné z největších favoritek na celkové vítězství.

Na co si tedy vsadit? Můžeme očekávat vyrovnaný duel, avšak mírnou favoritkou je Kerberová. Ta totiž na Wimbledonu již třikrát postoupila do semifinále a na travnatém povrchu se jí dlouhodobě daří.

Potvrzuje to i v roce 2021, kdy ovládla turnaj v Bad Homburgu. Na trávě odehrála už jedenáct zápasů, z nichž deset vyhrála. Jedinou přemožitelkou je Victoria Azarenková, na čemž by se nic nemělo měnit ani v úterý.

Tip na sázení | Kerberová vyhraje v kurzu 1.80 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.