Spojte se s námi


Hokej

Velká Británie vs. Slovensko: Preview a tipy na sázení

V neděli se v Rize uskuteční další zápas mistrovství světa v „české“ skupině B. A opět půjde o souboj jasného favorita s outsiderem. Slováci po úvodní výhře nad Běloruskem vyzvou celek Velké Británie.

Publikováno

dne

V neděli se v Rize uskuteční další zápas mistrovství světa v „české“ skupině B. A opět půjde o souboj jasného favorita s outsiderem. Slováci po úvodní výhře nad Běloruskem vyzvou celek Velké Británie. A naši východní sousedé by rádi navázali na 3 body z prvního mače.

Zdroj: Pixabay

Velká Británie patří společně s Itálií na největší kandidáty na boj o předposlední místo ve skupině a hned první zápas jasně ukázal, že Britové nebudou bojovat na vysokých pozicích.

Prohra 1:7 s Ruskem ale není úplně relevantní na data, protože Sborná se jeví jako nejsilnější celek skupiny B. Britové mohou maximálně překvapit.

Jejich šance by mohla být maximálně v případě, kdy se hráči z Ostrovů dostanou do tlaku proti svým soupeřům. V tu chvíli totiž Slováci nejsou úplně jistí a proti Bělorusku právě v těchto situacích inkasovali.

Slováci se prezentovali dobrou hrou hlavně v první třetině proti Bělorusku, kdy si vybudovali nakonec rozhodující vedení 3:0. Dvěma góly se o to postaral 25letý Kristián Pospíšil, hrající za finské Lukko Rauma.

Tým, jehož věkový průměr je pod 25 lety, zatím vypadá, že by mohl zkusit zaútočit na postup do čtvrtfinále. Pro Ramseyho výběr je výhra nad Brity takřka povinností a chtělo by to přidat i řádnou porci branek na zlepšení skóre.

Na MS se spolu oba týmy potkaly pouze jednou a v roce 2019 z toho byla jednoznačná výhra 7:1. Něco podobného můžeme očekávat i tentokrát.  

Tip na sázení| Výhra Slovenska a počet gólů Více než 6,5 v kurzu 1,50 u Tipsportu

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.