Spojte se s námi


Hokej

Věk je jenom číslo! Jágr se předvedl nevšedním tréninkem s pneumatikami

Publikováno

dne

Jaromír Jágr nadále ukazuje, že věk je jenom číslo. Osmačtyřicetiletý hokejista stále tvrdě trénuje a připravuje se na následující sezonu, kterou jeho Kladno stráví v Chance lize. Bude hrát až do padesátky?

„Chci hrát až do té doby, dokud budu moc chodit. Věk pro mě nic neznamená. Já nestárnu. Nevím, jak je to možné. Na to se musíte zeptat boha,“ řekl před šesti lety v rozhovoru pro NHL.com. Zdá se však, jako kdyby byl aktuální.

O konci jeho kariéry se mluví už více jak deset let. Osmačtyřicetiletý hrající majitel Kladna ovšem každým dnem dokazuje, že na to stále má. Na svých sociálních sítích Jágr sdílel video, ve kterém ukazuje svůj trénink s pneumatikami.

Na stadionu v Kladně trénuje s kamarádem, jenž mu menší pneumatiky nadhazuje a Jágr je chytá na svou hokejku. Ani po několika kusech ale nejde na jednom z nejúspěšnějších hokejistů historie vidět únava.

Leckoho ale tento trénink nepřekvapí. Jágr má totiž na zvláštních praktikách založenou celou kariéru. A i díky tomu zářil v NHL či KHL a může hrát až do požehnaného věku.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.