Spojte se s námi


Fotbalová reprezentace

Smolař Waldschmidt! Německý reprezentant v jednom souboji utrpěl hned čtyři různá zranění

Publikováno

dne

Klíčový útočník Freiburgu naskočil v sobotu do svého třetího reprezentačního duelu za Německo. Do utkání nastupoval v 84. minutě coby náhradník a rozhodně nečekal, za jakých okolností bude o šest minut později opouštět trávník. Obzvláště pak v jakém stavu. Po souboji s brankářem soupeře utrpěl hned čtyři různá zranění a byl co nejdříve poslán do Freiburgu, aby se podrobil podrobnějším vyšetřením.

Jen čtyři minuty po nastoupení do utkání absolvoval Waldschmidt souboj s brankářem, který třiadvacetiletému útočníkovi vystavil stopku pro zbytek duelu. Běloruský gólman trefil v souboji talentovaného Němce ramenem do hlavy a o tvrdosti souboje svědčí jeho následky pro hvězdu Freiburgu.

Otřes mozku, fraktura ve střední části tváře, poranění kotníku a kolene. I přes tato zranění dokázal německý reprezentant odejít ze hřiště sám, nicméně bezprostředně po zápase byl odvezen do nemocnice a během nedělního dne bylo veřejně oznámeno, jak na tom je zdravotně.

O jak vážná poranění kotníku a kolene se jedná? To se teprve zjistí. Waldschmidta čekají další podrobnější vyšetření, kvůli nimž byl poslán do Freiburgu, kde budou doufat, že jejich hvězda bude co nejdříve v pořádku.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.