Spojte se s námi


Ostatní

Slovan Bratislava se stal mistrem! Titul si zajistil dokonce šest kol dopředu

Publikováno

dne

Letošní ročník slovenské nejvyšší fotbalové soutěže by se dal označit jako „one man show“, respektive „one team show“. Slovan Bratislava si suverénně zajistil ligový titul, když do konce nadstavbové části zbývá ještě šest kol.

Zdroj: skslovan.com

Nedělní výhra 3:0 nad Žilinou byla už jedenáctou v řadě pro fotbalový celek z hlavního města Slovenska. Všem bylo jasné už nějakou tu chvíli, že Slovan tento rok získá mistrovský titul, ale nyní už je to definitivně potvrzené. Druhá Dunajská Streda totiž ztrácí šest kol před koncem na lídra devatenáct bodů.

Borci ze Slovanu v letošním ročníku neprohráli, pouze čtyřikrát remizovali, a útočí tak na skvělý úspěch. Například po vzoru Arsenalu ze sezony 2003/04, anebo třeba Sparty z ročníku 2009/10 by mohli celou soutěží projít bez jediné prohry.

Po výhře nad Žilinou byl trenér Martin Ševela na počest celkově 25. titulu klubu vyhazován hráči vysoko do vzduchu. Mezi slavícími byl i jeden český zástupce, a to obránce kazašského původu Jurij Medveděv.

Po osamostatnění Slovenska to je podeváté, co Slovan vyhrál ligu, a ukazuje tak, že v současnosti nemá u našich východních sousedů konkurenci.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.