Spojte se s námi


Fotbalová reprezentace

Rozzlobený Müller se nehodlá smířit s vyhazovem: Ještě jsem v reprezentaci neřekl poslední slovo!

Publikováno

dne

Útočník Bayernu Mnichov poměrně ostře reagoval na oznámení kouče Joachima Löwa, který rozhodl o budoucí nenominaci Mattse Hummelse, Jeroma Boatenga a právě Thomase Müllera do budoucích zápasu německé fotbalové reprezentace. De facto jim tak ukončil kariéru v národním dresu.

Thomas Müller ve videopříspěvku, který umístil na sociální sítě, uvedl, že je rozzloben vyjádřením kouče Löwa. Ten v tomto týdnu oznámil začátek nové éry německého národního týmu, který je podle něj nutné rozeběhnout po značně neúspěšném Mistrovství světa 2018 v Rusku spolu s nevýraznými výkony v Lize národů. Trenér je nadále přesvědčen, že je třeba dávat šanci mladým hráčům, kteří mají vyšší motivaci.

„Jsem velmi rozpačitý z koučova rozhodnutí. Čím déle o tom však přemýšlím, tím víc jsem na něj rozzloben, především na to, jakým stylem to podal,“ postěžoval si útočník Bayernu.

„Neměli jsme žádný čas na to, abychom se s jeho rozhodnutím srovnali či na něj jakkoliv reagovali. Já, Mats i Jerome stále můžeme hrát fotbal na té nejvyšší úrovni. V reprezentaci jsme byli tak dlouho a zažili jsme v ní tolik úspěchů,“ zavzpomínal.

„Po Joachimově verdiktu okamžitě vyšla připravená tisková vyjádření od Německého fotbalového svazu a jeho předsedy. Nebyla v tom žádná důstojnost, žádné ocenění nás jako úspěšných a dlouholetých reprezentantů.“

„Rád bych ještě adresoval následující slova vám, fanouškům – vždy jsem nosil reprezentační dres s hrdostí a dával jsem do toho maximum. Chtěl bych vám poděkovat za neuvěřitelnou podporu. Odehrál jsem za národní tým 100 zápasů, které mi přinesly neuvěřitelné zážitky. Kdo mě zná, ví, že jsem bojovník. Budu se soustředit na budoucnost. A nakonec.. Neřekl jsem ještě poslední slovo!“

https://twitter.com/i/status/1103366626177703942
Zdroj: Twitter Thomase Müllera
Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.