Spojte se s námi


Bojové sporty

Problémy před vážením turnaje RFA 11! Pro zápasníka musela přijet záchranka

Zítra nás čeká turnaj RFA 11, na kterém poznáme dva nové šampiony organizace. K Václavu Sivákovi, který je držitelem titulu podle pravidel K1, přibude nový šampion MMA a také držitel titulu podle pravidel Real Fight.

Publikováno

dne

Zítra nás čeká turnaj RFA 11, na kterém poznáme dva nové šampiony organizace. K Václavu Sivákovi, který je držitelem titulu podle pravidel K1, přibude nový šampion MMA a také držitel titulu podle pravidel Real Fight.

Většina účastníků neměla s váhou žádné výrazné problémy. Jediným „hříšníkem“ byl Eldor Kurbonboev, který musel zamířit do nemocnice.

Kvůli tomu bohužel nedorazil na vážení a Dominik Toporcer je tak momentálně bez soupeře. Promotéři se snaží jeho start v Bratislavě na poslední chvíli zachránit.

RFA 11 se uskuteční zítra v bratislavském Domě sportu a poslední vstupenky jsou k dostání v síti Predpredaj a Ticketportal.

Titulové zápasy tentokrát mimo ohrožení

Poslední turnaj RFA 10 v Havířově provázely velké problémy rakousko-čečenského vyzyvatele Ruslana Tokhtarova, který převážil v titulovém zápase o dva kilogramy.

Do posledních chvil před začátkem galavečera nebylo jisté, zda se zápas vůbec uskuteční, Tokhtarov ale nakonec splnil Sivákovy podmínky a svedl s českým Bad Boyem velmi atraktivní souboj.

Nic podobného nyní v hlavních zápasech večera nehrozí. Všichni čtyři bojovníci, kteří se utkají o titul, splnili váhový limit bez vážnějších potíží. Karta RFA 11 tak na poslední chvíli přišla pouze o zápas Toporcer vs. Kurbonboev.

Výsledky vážení:

  • Jakub Benko–80,9 kg vs. Joilton Lutterbach–81 kg
  • Dominik Humburger–83,9 kg vs. Robert Maciejowski–83,9 kg
  • Michal Duba–77,5 kg vs. Adam Jakubík –77,4 kg
  • Gergely Csibi–69,9 kg vs. Matěj Val–69,7 kg
  • Martin Horínek –77,1 kg vs. Jan Veselík –77,4 kg
  • Dominik Toporcer–61,4 kg ( hledá se náhradní soupeř) vs. Eldor Kurbonboev (nedostavil se na váhu, aktuálně leží v nemocnici)
  • Marián Jakubík –70,5 kg vs. Dávid Tiep–69,5 kg
  • Ykos Ibragimov–70,2 kg vs. Mário Dinh–69,3 kg

Zdroj: RFA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.