Spojte se s námi


Bojové sporty

Je to oficiální! Karlos Vémola bude zápasit na sobotní Štvanici, kde budou startovat i Keita či Buchinger

Po porážce s Patrikem Kinclem se rozhodl, že se nechce dávat delší pauzu. Karlos Vémola se vrací zpátky do akce a Oktagon oznámil, že bude startovat již na Štvanici, a to na jejím sobotním turnaji. Čekají nás ale i další hvězdy.

Publikováno

dne

Po porážce s Patrikem Kinclem se rozhodl, že se nechce dávat delší pauzu. Karlos Vémola se vrací zpátky do akce a Oktagon oznámil, že bude startovat již na Štvanici, a to na jejím sobotním turnaji. Čekají nás ale i další hvězdy.

Fanoušci opravdu dlouho čekali na potvrzení turnaje na Štvanici. Oktagon nakonec potvrdil termín 29. července a později dokonce oznámil obrovskou novinu.

Štvanice totiž nabídne dva turnaje a první z nich bude již v pátek 28. července. Můžeme se tak bezpochyby těšit na opravdu velké množství hvězd, které se pravidelně hlásí o místo na turnaji pod širým nebem.

Oktagon nyní oznámil trojici, která se ukáže na sobotním turnaji a potvrdily se tím spekulace o návratu Karlose Vémoly, který z posledního turnaje odcházel jako poražený.

Vémola se rozhodl neodpočívat a využít přípravu, jelikož bude chtít po zápase s Attilou Véghem ukončit svou bohatou kariéru. A kdo bude jeho soupeřem?

To je zatím velkou neznámou, obecně se ale očekává, že bude zápasit v těžké váze, jelikož v polotěžké by musel jít o titul, přičemž Langer s Poppeckem se teprve utkají o ten prozatimní a startovat mohou až později.

„My s Karlosem počítáme, on s námi taky. V 84 ho už sice nejspíš neuvidíme, určitě bude ale obhajovat pás polotěžké váhy s vítězem Langer – Poppeck. Řekli jsme si, že kdyby chtěl jít do klece dřív, musíme vymyslet něco, co bude nás všechny bavit,“ potvrdil Ondřej Novotný serveru Kaocko.cz.

Vémola rozhodně nebude jediným tahákem. Těšit se totiž můžeme i na Losene Keitu, který půjde o titul. I zde dosud není jistý soupeř, ale dokonce ani váhová kategorie, jelikož drží dva pásy.

Třetím jménem je poté Ivan Buchinger, který se v kleci objevil naposledy v létě minulého roku, když padl právě s Keitou a později musel podstoupit operaci.

Zdroj: Oktagon MMA, Kaocko.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.