Spojte se s námi


Bojové sporty

Vémola nechtěl vyhrát? Jiří Procházka reaguje na Kinclovo vítězství: Unikátní! Publikum řinčelo, byl by sen zažít tu něco podobného s UFC

OKTAGON 43 nabídl velkolepou podívanou, velké zápasy a jednalo se o zřejmě největší turnaj v historii domácí scény. I proto vše naživo sledovala naše největší hvězda Jiří Procházka. Jak reaguje na zápas Patrik Kincl vs. Karlos Vémola?

Publikováno

dne

OKTAGON 43 nabídl velkolepou podívanou, velké zápasy a jednalo se o zřejmě největší turnaj v historii domácí scény. I proto vše naživo sledovala naše největší hvězda Jiří Procházka. Jak reaguje na zápas Patrik Kincl vs. Karlos Vémola?

Bitva, na kterou jsme čekali pět let, je za námi. Patrik Kincl po pětikolovém zápase porazil Karlose Vémolu a odčinil tak prohru z prvního klání. Navíc obhájil titul ve střední váze a může se těšit na další zajímavé výzvy.

Překonal tak zdravotní problémy, dokázal se popasovat s obřím tlakem a odpověděl tak jasně všem pochybovačům o tom, že by zápas nemusel zvládnout hlavně kvůli své hlavě, kterou ostatně spolu se srdcem zpochybňoval také Vémola.

Největší možný český zápas sledoval přímo v O2 aréně také Jiří Procházka, nejúspěšnější domácí bojovník a bývalý šampion UFC, jenž se nyní začíná připravovat na svůj návrat.

Rodák z jižní Moravy se s Kinclem i s Vémolou zná, s oběma mnohokrát trénoval. Proto pochopitelně mnoho lidí zajímalo, jak právě on viděl zápas, který byl velmi specifický.

Vémola totiž pět kol tlačil Kincla na pletivo a snažil se doručit takedown, jenže nic se mu nedařilo a Inspektor jej, byť byl pod tlakem, neustále zasypával údery, které způsobily obrovské škody na obličeji Terminátora.

„Unikátní. Bravurní. Základem je vždy se přizpůsobit. Patrik se přizpůsobil a zvítězil,“ chválí šampiona Procházka pro kanál Willy Cao.

„Karlos měl vymýšlet. Měl vymýšlet cesty k vítězství, kdyby chtěl opravdu zvítězit. Ten tlak byl unikátní, ale Patrik vymyslel cestu a vítězství je doma,“ dodal hvězdný bojovník.

Procházka mimo to pochválil atmosféru, která v O2 aréně panovala. Byl by pro něho prý sen, kdyby něco podobného mohl zažít v Praze s UFC, ideálně při obhajobě titulu.

Zdroj: Willy Cao, YouTube

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.