Spojte se s námi


Bojové sporty

Lohoré? Nemá mě čím překvapit a jsem rád, že právě on je mým soupeřem, řekl Pirát Krištofič

Tipsport Gamechanger je pomalu za dveřmi, dočkáme se jej již na startu měsíce března. Jeden z nejočekávanějších zápasů bude bezpochyby ten, ve kterém se utkají Samuel Krištofič s Alexem Lohorém. Jak vidí Pirát tento náročný zápas?

Publikováno

dne

Tipsport Gamechanger je pomalu za dveřmi, dočkáme se jej již na startu měsíce března. Jeden z nejočekávanějších zápasů bude bezpochyby ten, ve kterém se utkají Samuel Krištofič s Alexem Lohorém. Jak vidí Pirát tento náročný zápas?

Oktagon má před sebou jeden z nejzajímavějších turnajů své historie. Dočkáme se totiž prvního kola Tipsport Gamechangeru, pyramidy o milion eur.

Ve welterové váze se nám ukážou opravdu hvězdná jména a i když turnaj oslabil po odchodu Patrika Kincla s Kaikem Britem, je na co se těšit.

I díky známým jménům bude jeden z nejočekávanějších duelů zápas Samuela Krištofiče s Alexem Lohorém, oba se měli utkat již v minulosti ve střední váze.

Pirát nyní v rozhovoru pro Kaocko.cz sdělil, jak se na svého soupeře těší a co od zápasu s Francouzem žijícím ve Velké Británii očekává.

„Určitě mě to potěšilo. Střetnout jsme se totiž měli už dřív, navíc si myslím, že i divácky je náš zápas hodně atraktivní. Lidi to zajímá, chtějí nás dva vidět proti sobě.

Mám ho víceméně nastudovaného, takže vím, do čeho jdu. Nemá mě čím překvapit a jsem rád, že právě on je mým soupeřem,“ řekl Krištofič.

„Každý zápas začíná v postoji a zrovna Alex tam většinou bojuje moc rád. Rozhodně to tam na mě zkusí, zároveň si jsem ale jistý, že bude mít i plán B. Navíc i on sám samozřejmě viděl, že když mě někdo porazil, bylo to tím, že se mu podařilo uválet mě na zemi.

Připravím se i na tuhle variantu. Ale nemyslím si, že bojovat na zemi bude jeho game plan. Spíš to se mnou zkusí nejdřív v postoji,“ dodal.

V zápase bude outsiderem, o to větší motivaci nicméně bude mít. Navíc i v případě porážky se mu sen o výhře pyramidy zcela nerozplyne, jelikož bude mít velkou šanci v systému lucky looser.

Zdroj: Kaocko.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.