Spojte se s námi


Bojové sporty

Pifka na Vémolu? Vy**bu s ním, budu s ním zápasit klidně hned. Já jsem tady boss! rozohnil se na tiskovce obávaný bojovník těžké váhy

Karlos Vémola si může jen vybírat ze zástupu vyzyvatelů. O pozornost si po turnaji OKTAGON 36 řekl zejména těžkotonážník, který poslal aktuálnímu šampionovi polotěžké váhy poměrně ostrý a nekompromisní vzkaz.

Publikováno

dne

Karlos Vémola si může jen vybírat ze zástupu vyzyvatelů. O pozornost si po turnaji OKTAGON 36 řekl zejména těžkotonážník, který poslal aktuálnímu šampionovi polotěžké váhy poměrně ostrý a nekompromisní vzkaz.

Terminátor touží po třech titulech v Oktagonu. Pás pro šampiona polotěžké váhy už drží, v prosinci jej čeká velká odveta s Patrikem Kinclem, kde bude chtít dlouholetému rivalovi ukrást titul střední váhy.

To však není vše. Karlos Vémola prahne také po titulu v těžké váze. Bláznivý nápad? Jednoznačně, ale nebyl by to olomoucký rodák, kdyby minimálně taková prohlášení neměl. A pokud to uskuteční, bude co sledovat.

Důvod je totiž prostý. Na turnaji OKTAGON 36 se konal těžkotonážní souboj o titulový zápas. Postavili se do něj Jeremy Kimball a Hatef Moeil. Kimball coby veterán UFC, Moeil coby nepopulární a impulzivní bouřlivák.

Moeil zápas poměrně suverénně vyhrál, Američan byl rád, že odcházel z klece po svých. Němec si tak připsal devátou výhru v řadě, druhou v Oktagonu. Jeho cíl? Bojovat v únoru v Mnichově o pás.

„Jsem připraven v Mnichově vzít zápas i pás. Je jedno, jestli to bude Vémola, nebo někdo jiný. Vy**bu s Vémolou,“ rozohnil se Moeil na tiskové konferenci.

„Klidně může přijít hned teď a já s ním vy**bu. Pokud by teď přišel, klidně bych si to s ním dal. Můžeme si to dát teď a tady. Ať přijde. Kašlu na něj. Já jsem tady šampion, já jsem tady boss,“ dodal.

Vémolovi rozhodně není co závidět. Moeil bude v případném zápase těší, jeho výbušnost a síla jsou děsivé. Když zápas dostane na zem, je pro soupeře mnohdy zle. A že by se jednalo o nejsympatičtějšího a nejférovějšího bojovníka, to se tedy také říci nedá.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.