Spojte se s námi


Bojové sporty

Den zúčtování přichází, je hotová odveta Kincl vs. Vémola 2? Kostky jsou vrženy!

Naznačila organizace Oktagon MMA velkou odvetu Kincl vs. Vémola 2? Na svém Instagramu láká na Den zúčtování. Kostky jsou vrženy!

Publikováno

dne

Naznačila organizace Oktagon MMA velkou odvetu Kincl vs. Vémola 2? Na svém Instagramu láká na Den zúčtování. Kostky jsou vrženy!

Na posledním turnaji Oktagon 35 v Brně Patrik Kincl obhájil pás šampiona střední váhy, když hned v prvním kole zdemoloval vyzyvatele Alexe Lohorého. Souboj fanoušci příznačně označili jako bitvu o Terminátora.

Čekalo se totiž, že vítěz tohoto duelu nastoupí na konci roku v pražské O2 areně proti Karlosu Vémolovi. Ten touží získat druhý titul Oktagonu poté, co na červencové Štvanici přejel v boji o pás šampiona polotěžké váhy Srba Iliće.

Karlos prakticky ihned po vítězství Kincla začal promovat vzájemný zápas. I přes neochotu novopečeného šampiona přelezl pletivo klece a vyzval jej k odvetě z roku 2018, kdy Vémola v tříkolové bitvě v rámci organizace XFN zvítězil jednoznačně na body.

Patrik po obhajobě titulu nechtěl příliš o vzájemném střetu s Vémolou slyšet a chtěl si nechat čas na uzrání myšlenek. Jeho soupeř pak navíc po vyjádření Kincla o drobném zranění začal šampiona podezřívat, že chce ze vzájemného souboje vycouvat.

Přestože organizace na svých sociálních sítích lákala fanoušky na návrat Terminátora na Oktagonu 38 na konci prosince, fanoušci začali být ohledně očekávané odvety poněkud nervózní. Mohou být po dalším příspěvku klidnější?

Oktagon MMA totiž na Instagramu sdílela příspěvek s nápisem „Zúčtování“. Jedná se o náznak očekávané odvety s Kinclem? Po vzoru známého filmu Terminátor 2: Den zúčtování to vypadá, že odveta se opravdu blíží.

„Kostky jsou vrženy, pondělí 9:00 hod,“ odkazuje organizace v příspěvku na informaci, že v pondělí v ranních hodinách odpálí zajímavou novinku. Fakt, že příspěvek označil i samotný Patrik Kincl spekulaci jen podtrhuje. Dočkáme se odvety?

Zdroj: Oktagon MMA, Instagram

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.