Spojte se s námi


Bojové sporty

Zveřejněna našlapaná karta na Oktagon 36 ve Frankfurtu. Světové zápasníky doplní elita domácí scény

Organizace Oktagon pokračuje v říjnu cestou budování své značky v Německu. Již známe kartu turnaje s pořadovým číslem 36 ve Frankfurtu.

Publikováno

dne

Organizace Oktagon pokračuje v říjnu cestou budování své značky v Německu. Již známe kartu turnaje s pořadovým číslem 36 ve Frankfurtu.

Na právě probíhajícím galavečeru Oktagon 35 v Brně organizace odkrývá své plány na příští měsíce. Již v říjnu se dočkáme dalších zápasů v německém Frankfurtu, kde jsme viděli červnový turnaj Oktagon 33.

Tehdy organizace dokázala vyprodat frankfurtskou Festhalle a celý galavečer ocenila i média našich západních fanoušků. Oktagon ještě v ten samý večer oznámil návrat na německou půdu.

A máme se rozhodně na co těšit. Karta celého turnaje vypadá totiž opravdu našlapaně. Překoná říjnová akce červnový turnaj, který se stal nejúspěšnější MMA akcí Německa v její historii?

Postupně Oktagon odkrýval jednotlivé zápasy, nicméně zbytek karty byl stále fanouškům skrytý. Dnes organizace odtajnila další zápasy, které vzbuzují u fanoušků tohoto sportu vzrušující emoce.

Hlavní zápas večera obstarají německý „Terminátor“ Stephan Pütz, který se postaví v boji o titulovou příležitost v polotěžké váze Miloši Petráškovi. Dočkáme se i odvety z červnového turnaje mezi domácí hvězdou Christianem Eckerlinem, jehož vítězství proti Brazilci Oliveirovi bylo anulováno.

Uvidíme taktéž další odvetu. „Kelt“ Christian Jungwirth se bude snažit oplatit svou těsnou prohru miláčkovi Oktagonu Maté Kertészovi. Zahraniční kartu doplňují těžké váhy Jeremy Kimball a Hatef Moeil.

Bývalí tituloví vyzyvatelé Bojan Veličković a Apollo Silva slibují světovou podívanou. Stejně tak souboj Davida Zawady a Johna Hathawaye, kteří bojovali mnoho zápasů v nejvyšší lize světa UFC.

Velkou novinkou pro domácí scénu je pak návrat Samuela „Piráta“ Krištofiče, který čelí v rámci divize střední váhy Zdeňkovi Polívkovi. Kartu pak doplní Vašek Mikulášek či Marek Bártl.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.