Spojte se s námi


Bojové sporty

V Brně jedou bomby! Organizace Oktagon bude mít v moravské metropoli svůj domovský stánek

Již tuto sobotu pokračuje Oktagon MMA dalším turnajem. Galavečer s pořadovým číslem 35 se koná v Brně a v souvislosti s chystanou akcí byla oznámena horká novinka. Organizace totiž bude mít v Brně svůj domovský stánek.

Publikováno

dne

Již tuto sobotu pokračuje Oktagon MMA dalším turnajem. Galavečer s pořadovým číslem 35 se koná v Brně a v souvislosti s chystanou akcí byla oznámena horká novinka. Organizace totiž bude mít v Brně svůj domovský stánek.

Oktagon 35 v Brně již tuto sobotu

Fanoušci domácího MMA se konečně dočkali. Jsou to již bezmála dva měsíce, co jsme naposledy na pražské Štvanici mohli vidět turnaj největší domácí MMA organizace Oktagon.

Již tuto sobotu ale vypukne další galavečer s názvem Oktagon 35, který se koná v brněnské Winning Group Areně. Hlavním zápasem turnaje bude titulová bitva ve střední váze, kde se spolu utkají dosavadní šampion Patrik Kincl a vyzyvatel Alex Lohoré.

Před vypuknutím turnaje se ale na obzor dostala novinka, která je s městem Brnem a turnajem Oktagonu úzce spjatá. Organizace totiž bude mít v moravské metropoli svůj domovský stánek, kde se budou konat turnaje na jihomoravském poli.

Organizace bude mít v Brně svůj domovský stánek

„ARENA BRNO, největší strategický projekt města Brna,“ stojí na oficiálních stránkách nové areny. Mělo by jít o moderní multifunkční halu vybavenou špičkovými technologiemi, kde se budou odehrávat největší kulturní i sportovní akce.

Hala, která poskytne kapacitu přes 13 000 osob a 1300 parkovacích míst bude umístěna na brněnském výstavišti. Webová stránka haly informuje, že začne výstavbu budovy ještě v roce 2022.

Ještě před začátkem stavby už aréna podepisuje důležité smlouvy se strategickými partnery. Aréna dnes na svém Instagramu vyvěsila informaci, že jedním z takových partnerů bude právě největší domácí MMA organizace Oktagon.

„ARENA BRNO, která byla nejlépe hodnoceným projektem v rámci dotační výzvy Národní sportovní agentury, se tak stane kromě HC Kometa Brno domovským stánkem také pro největší česko-slovenskou organizaci bojových sportů a její turnaje v Jihomoravském kraji,“ stojí na sociálních sítích multifunkční haly.

Uvidíme, jak dlouho bude celá výstavba trvat. Organizace ale již nedávno oznámila, že porce turnajů bude výrazně navyšovat. Moravští fanoušci by se tak mohli dočkat vícero velkolepých turnajů.

Zdroj: Oktagon MMA, ARENA BRNO

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.