Spojte se s námi


Bojové sporty

Vémola? Můj plán je jasný, prostě ho vypnu, nebo se vzdá, věří si Pasternak. Co na to Terminátor?

Karlos Vémola se vrací! Po více než roce se představí v MMA zápase a nebude to mít vůbec jednoduché. Jeho soupeř je totiž velice zkušený a na zemi by mohl být nebezpečný. Navíc si velice věří. Co na to Terminátor?

Publikováno

dne

Karlos Vémola se vrací! Po více než roce se představí v MMA zápase a nebude to mít vůbec jednoduché. Jeho soupeř je totiž velice zkušený a na zemi by mohl být nebezpečný. Navíc si velice věří. Co na to Terminátor?

Terminátor naposledy zápasil více než před rokem, když porazil Milana Ďatelinku. Nedávno sice měl souboj v boxu s Marpem, jenže tohle bude úplně něco jiného. Michal Pasternak totiž rozhodně není žádná potrava.

Polský veterán může být pro Karlose Vémolu těžší soupeř, než byl Ďatelinka či před ním Václav Mikulášek. A zřejmě tomu tak i bude. Může být i těžším soupeřem než Alex Lohoré. Důvod je prostý.

Pasternak je zvyklý bojovat i v těžké váze, zápas se bude konat ve váze do 93 kilogramů, bude mít i výškovou převahu, má černý pásek v brazilském jiu-jitsu a je opravdový tvrďák, když bojoval v organizaci Wotore, která pořádá MMA zápasy bez rukavic, a byl v ní šampionem.

A na Vémolu si Pasternak věří. „Moje cesta proběhla bez problémů, manažer se postaral o detaily a já si nemůžu stěžovat. Jdeme si pro výhru. Můj gameplan je jednoduchý. Prostě půjdu, udělám si svoje, vypnu ho, nebo se vzdá,“ vyjádřil se v sérii Na Dohled.

Při staredownu vypadal Pasternak hladově, evidentně si chce připsat velmi cenný skalp. Jenže Terminátora nikterak nerozhodil. Rodák z Olomouce opět potvrdil, že podle něj staredown nemá na nic vliv.

Důležitá je prý jediná věc – jak kdo vypadá v kleci při zápase. „Uvidíme, jak bude vypadat. Zápasů měl desítky nebo stovky, vypadá jako ostřílený warrior, takže věřím, že bude ready, ale ne tak dobře jako já,“ má jasno Vémola.

Za zmínku pak stojí, že Vémola přiznal, že chtěl jako soupeře postojaře. S výběrem Pasternaka tedy až tak spokojený nebyl. Nicméně jej neodmítl a čeká jej nemalá výzva.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.