Spojte se s námi


Bojové sporty

Vémola reaguje na popíchnutí od Attily Végha. Co mu vzkázal?

Zápas Karlose Vémoly s Milanem Ďatelinkou se blíží. Jak je ale známo, český zápasník je před každým zápasem velmi slyšet. Tentokrát reagoval na slova Attily Végha. Co mu vzkázal?

Publikováno

dne

Zápas Karlose Vémoly s Milanem Ďatelinkou se blíží. Jak je ale známo, český zápasník je před každým zápasem velmi slyšet. Tentokrát reagoval na slova Attily Végha. Co mu vzkázal?

Zdroj: Oktagon MMA

Attila Végh v rámci videa Cesta na OKTAGON 22 popíchl Karlose Vémolu. “Já jsem našel recept na Karlose. Vím, že je to silný zápasník, i když jsem to neměl čest poznat. Nevadí,” řekl.

To se Vémolovi dozajista nelíbilo a v rámci vysílání MMA Letem světem na slova svého posledního pokořitele reagoval.

“Jsem zvědavý, zda s Ďatelinkou půjde ke kleci a když nepůjde, tak proč? Já si myslím, že Attila moc dobře ví, jak ten zápas dopadne a jak to bude. Možná jen tajně doufá, aby se to povedlo někomu jinému, aby se mnou pak do té odvety nemusel,“ řekl.

Ví, že, čím více vítězství před sebou budu mít, tím víc do toho budu šlapat. Čím více budu vyhrávat, tím větší tlak na něj bude. Kdybych prohrál s někým jiným, tak by pro něj bylo jednodušší říct, že se mnou zápasit nemusí. Já mu však tu radost neudělám. Sebral mi všechno, co jsem tu budoval a já to chci zpátky,” dodal Vémola.

Attila Ďatelinku ke kleci s největší pravděpodobností nedoprovodí, jelikož se slovenský zápasník nechal slyšet, že jej doprovodí pouze jeho tým.

Dočkáme se tak odvety Vémoly s Véghem? Vše se bude odvíjet od zápasu, který se koná již tuto sobotu.

Zdroj: MMA Letem světem, Oktagon MMA, MMA Shorties

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.