Spojte se s námi


Ostatní

Fotbalový Instagram #10

Publikováno

dne

Nedávno proběhli velmi oblíbené halloweenské párty, které slaví i nejdražší fotbalista světa Neymar. Ten se svým kolegou z PSG, brankářem Kevinem Trappem a modelkou Izabel Goulart vyrazil na jednu z nich.

Útočný záložník Zakaria Labyad se dvakrát trefil do sítě Ajaxu a Utrecht díky tomu zvítězil 1-2. Jeho první gól však stojí za to!

A post shared by Voetbal (@dutchfooty) on

V budoucnu se dočkáme ještě mnoha nádherných stánků, podívejte se na plány, jak by měl vypadat Camp Nou a Estadio Santiago Bernabéu v blízké budoucnosti.

Xabi Alonso byl skvělý záložník, s ještě lepší kopací technikou. Tento gól z půl hřiště do sítě Newcastlu si jistě mnozí z vás stále pamatují.

Adnan Januzaj má předky takřka všude. Škoda jen, že se v dospělém fotbalovém světě naprosto vytratil, na to jaký to byl talent.

Hráči Marseille se při rozcvičce dostali do sporu s fanoušky Guimaraes. Krajní obránce Patrice Evra zkrátka neudržel nervy na uzdě a kopl jednoho z nich do hlavy. Díky novým pravidlům ho rozhodčí, jako prvního hráče v historii vyloučil ještě před začátkem utkání.

Schválně jaký byste pro trenéra Pepa Guardiolu vymysleli komentář?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.