Spojte se s námi


eSport

Konference a dalších 5 novinek z kariéry ve FIFĚ 20

Publikováno

dne

Jeden z nejpopulárnějších módů FIFY, kariéra, bude v novém ročníku výrazně obměněn o řadu novinek. Dnes vám představím pětici těch nejzajímavějších.

První novinkou je přidání tiskových konferencí. Může to působit jako nepodstatná maličkost, ale představa že před a po zápase odpovídáte novinářům na otázky je příjemná. Právě takovéto maličkosti dělají z kariéry čím dál populárnější mód.

Každá liga bude mít své vlastní pozadí. Premier League, La Liga, Liga mistrů, ale i třeba MLS bude mít menu v určité barvě. Při volení dresů pak bode v pozadí logo dané ligy. Opět se jedná o maličkost, která dodá kariéře krásu.

Dynamický potenciál je nejdůležitější změnou. Doteď totiž stačilo koupit hráče s velkým potenciálem a vylepšit ho. V novém ročníku se bude jeho potenciál zvyšovat a snižovat podle toho, jak moc a jak dobře hraje. Nebude tedy stačit, když koupíte Jadona Sancha a budete ho trénovat, musí mít formu.

Předposlední novinkou je poločasová přestávka, ve které jako trenér můžete svůj tým povzbudit, pochválit, nebo zkritizovat. Jedná se opět o zajímavý prvek, který může být v klíčových zápasech skvělý.

Na závěr takzvané živé focení. Jedná se o fotku ze zápasu, který jste odehráli. Když dá tedy Sergio Ramos gól z penalty, jenž rozhodne zápas, fotka s gólem se objeví v hlavním menu.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.