Spojte se s námi


La Liga

Hotovo. Álvaro Morata se vrací do Atlética Madrid!

Publikováno

dne

Oficiální záležitostí se dnes stal přestup Álvara Moraty do Atlética Madrid, kde bude nejprve jeden rok hostovat, následně jej však Atlético podle smlouvy musí odkoupit.

Pouze na šest dní se Álvaro Morata vrátil do svého kmenového působiště. V Londýně se vlastně pouze dohodl na opětovném návratu na Madridu, kde hostoval během letošní sezóny. Morata během půlročního hostování v Atléticu nastoupil do sedmnácti zápasů, ve kterých si připsal šest branek. Management méně slavného madridského klubu se tak rozhodl učinit Chelsea nabídku na permanentní zisk vysokého útočníka.

Dnes se na oficiálních webových stránkách obou klubů objevily informace o tom, že přestup již byl dokončen. Morata bude v letošní sezóně ještě na stadionu Wanda Metropolitano hostovat, 1. července 2020 pak přestoupí natrvalo, londýnský klub za hráče inkasuje šedesát pět milionů euro.

Na webových stránkách Chelsea se pak objevilo i poděkování samotnému hráči: „Chtěli bychom Álvarovi poděkovat za jeho přínos a přejeme mu všechno nejlepší do budoucna.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.