Spojte se s námi


Ligue 1

Koubkův přestup do Porta je na spadnutí. Nástupce Casillase má stát sedm milionů eur

Publikováno

dne

Španělský fotbalový gólman Iker Casillas se rozhodl po infarktu k předčasnému ukončení velmi bohaté kariéry. Jeho nástupcem v bráně by se dle posledních zpráv měl stát šestadvacetiletý Čech Tomáš Koubek. Zástupci obou klubů se již sešli a jednání jsou ve velmi pokročilém stavu.

Koubek působí od roku 2017 ve francouzském Stade Rennes. Tam přestoupil ze Sparty Praha za tři miliony eur. Nyní by se po dvou letech mohl znovu stěhovat, neboť o jeho služby má údajně velký zájem portugalské Porto, které se již mělo s vedením Rennes sejít.

Bez dvou centimetrů dvoumetrový český brankář má aktuálně smlouvu až do léta 2021. Že zůstane ještě dva roky ve Francii, se zdá být nepravděpodobné, neboť Porto za něj hodlá vysázet až sedm milionů eur (179 milionů Kč).

Francouzská strana je ochotna nabídku na odchovance Hradce Králové akceptovat v okamžiku, kdy zakoupí za Koubka náhradu. Ve francouzských médiích se momentálně objevuje jméno Edouard Mendy, sedmadvacetiletý brankář Stade se Reims.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.