Spojte se s námi


Fortuna liga

Za přepadení opavských fanoušku bylo už obviněno 17 lidí!

Publikováno

dne

Již 17 lidí bylo zatčeno za přepadení opavských fandů na podzim minulého roku. V lednu bylo zatčeno 11 lidí a tento týden obvinila policii dalších šest.

Vše začalo 7. října, když se opavští fanoušci vraceli z „domácího“ zápasu (tehdy z Brna) s Bohemians. Auto, ve kterém jeli ultras opavského celku i s vlajkami, zastavilo jiné auto, které nahrálo poruchu automobilu a nuceně museli fans SFC zastavit. V tom vyběhlo z lesa několik desítek lidí a napadlo opavské „kotelníky“.

Rozbili čelní sklo, vytáhli klíče od auta ze zapalování a zahodili je do trávy. Poté otevřeli kufr a ukradli batohy s osobními věcmi fanoušků. Vzali i několik vlajek a šál z opavského kotle.

Maskované chuligány tvořili zejména příznivci ostravského Baníku od 19 do 40 let. Někteří z nich se věnovali bojovým uměním, dokonce někteří byli zápasníky soubojů ve stylu MMA.

V lednu obvinili 11 lidí a tento týden se jejich počet zvýšil až na sedmnáct. Hrozí jim až 12 let vězení!

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.