Spojte se s námi


Serie A

Neapol přišla o kapitána. Hamšík míří za velkými penězi do Číny!

Publikováno

dne

Kapitán, modla, excelentní hráč. Fanoušci italské Neapole dodnes mohli na již bývalého kapitána a ikonu tohoto klubu zpívat ódy. Dnes je tomu však jinak. Slovenský reprezentant podepsal smlouvu s čínským klubem Ta-len I-fang, kde si ho budou hýčkat astronomickým platem.

Italský klub se loučí se svým kapitánem. Do Neapole Hamšík přišel v roce 2007, zdroj: Aktuality.sk

O odchodu zkušeného záložníka se spekulovalo dlouho a dnešní přestup dal spekulacím razítko. „Hamšík je od středečního večera hráčem Ta-lienu,“ řekl pro radio Kiss Kiss Mattia Grassani. V minulých dnech pak Neapol odchod zarazila, kvůli neshodě při způsobu platby.

Čínský klub splatí Hamšíka Neapoli ve dvou platbách. První platba ve výši pěti milionu eur je splatná ihned a zbylých patnáct milionů do konce letošního roku. Dohromady tak vyšel slovenský reprezentant Ta-Lien na 20 milionů eur (v přepočtu na naše cca 504 milionů korun).

Slovenský hráč hájil barvy Neapole od roku 2007. Za tu dobu stihl odehrát 520 zápasů a nastřílel 121 branek, což ho udělalo klubovým rekordmanem. Do Číny odchází na dobu tří let a za tu dobu by si měl podle deníku iSport přijít na 27 milionů eur (cca 680 milionů korun).

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.