Spojte se s námi


Fortuna liga

Baník má první potvrzený přestup, pomoci k pohárům má opavský kapitán

Publikováno

dne

Spekulace se potvrdily. Kapitán SFC Opava Nemanja Kuzmanovic přestupuje do týmu největšího rivala. Podle informací Moravskoslezského deníku za něj Baník zaplatí částku kolem osmi miliónů korun, do Opavy navíc ještě zamíří záložník Bronislav Stáňa.

Nemanja Kuzmanovic. (foto: sfc.cz)

Informaci potvrdil generální manažer SFC Opava Alois Grussmann. „Tuhle informaci mohu potvrdit. Dospěli jsme k dohodě,“ řekl po poledni Moravskoslezskému deníku. Devětadvacetiletý Srb by se měl zapojit do přípravy ostravského klubu již během zítřejšího dne.

Kuzmanovic zasáhl v letošní sezóně do všech devatenácti utkání Opavy a vstřelil i pět branek. Celkově si za SFC připsal 195 startů, ve kterých vstřelil 55 branek.

Opačným směrem míří pětadvacetiletý záložník Bronislav Staňa. Ten se po zranění do základní sestavy Baníku neprosadil a za poslední půlrok odehrál pouhých 35 minut.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.