Spojte se s námi


eSport

LCK: GenG přetlačili KT Rolster a zahájili split vítězně

Páteční program LCK nám nabídl souboje nejlepší čtyřky jara. V prvním duelu se utkali obhájci titulu GenG a třetí tým jara – KT Rolster.

Publikováno

dne

Páteční program LCK nám nabídl souboje nejlepší čtyřky jara. V prvním duelu se utkali obhájci titulu GenG a třetí tým jara – KT Rolster.

Pátek naplánoval pro všechny fanoušky zajímavý program. Souboje nejlepších čtyř týmů jarního splitu měly navnadit na velká dramata.

První z těchto soubojů mezi GenG a KT Rolster mělo být na papíře velmi vyrovnané. Zatímco KT zvládli ve středu přetlačit Hanwhu Life, pro GenG se jednalo o vstup do letního splitu.

Očekávané drama spustilo první dějství, kdy KT předvedli velmi dominantní a zatím nejlepší vystoupení jakéhokoliv týmu v rozbíhajícím se splitu.

GenG zkoušeli hrát velmi netradiční kompozici s Tristanou, Dravenem a Braumem, leč jejich pokus o zaskočení soupeře fatálně nevyšel.

Druhá hra už byla mnohem vyrovnanější a na korejské poměry tradičnější. GenG neopustila myšlenka na Dravena a zkusili hrát nyní v páru s Milliem, který je pravděpodobně nejsilnějším supportem aktuálně.

Tato kombinace se stala jistotou, navíc GenG s lepší kontrolou mapy přetlačili svého soupeře. Výsledkem bylo vyrovnání série na 1-1 a KT museli přijít s novým námětem na vítězství.

Třetí zápas zrcadlil průběh první hry, ale v opačném gardu. GenG dokázali dokonale anulovat jakékoli šance KT Rolster. I když nutno podotknout, po většinu zápasu byla hra na goldy vyrovnaná.

Přesto GenG vyhráli třetí hru bez jediné smrti a dobře se nachystali na nedělní reprízu jarního finále s T1. Tento duel naplno ukáže aktuální síly, zejména po turnaji MSI.

Zdroj: Leaguepedia, LCK Global

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.