Spojte se s námi


eSport

LPL: Ninjas in Pyjamas zabrali a připisují si první výhru

Sobotní várku zápasů, začneme soubojem mezi Invictus Gaming a Ninjas in Pyjamas. Bitva jarních sousedů v tabulce, vyšla lépe pro Ninjas.

Publikováno

dne

Sobotní várku zápasů, začneme soubojem mezi Invictus Gaming a Ninjas in Pyjamas. Bitva jarních sousedů v tabulce, vyšla lépe pro Ninjas.

Oba celky už měly za sebou jednu sérii. Zatímco Invictus Gaming s přehledem zvládli, porazit celkem neškodné LGD.

Ninjas dostali tvrdou lekci od favorizovaných EDG. Oba celky nezvládly boj o playoff během jara a mohlo se očekávat, že souboj jedenáctého s třináctým, bude vyrovnaný.

Ninjas vstoupili do série aktivněji a dokázali koncentrovanou hrou, vyhrát early game. Soupeř sice dokázal najít cestičky k potenciálnímu ohrožení ale bylo znát, že se Ninjas na dnešní duel, dobře připravili.

První hra skončila ve třiadvacáté minutě jasným vítězstvím NiP. Druhá hra už byla o poznání vyrovnanější. Invictus začal hru aktivněji a pokoušel se o podobný průběh, jako Ninjas v první hře.

NiP však dokázali mírný náskok soupeře smazat a spustit velmi dramatický boj, kolem klíčových pozic mapy. Rozhodující moment přišel v sedmadvacáté minutě.

Hráči Invictusu se pokoušeli o dramatizaci hry s pokusem o zisk Barona. Skvělá poziční hra NiP s Kennenem, však dokázala nadělat soupeři značné škody, ze kterých se už neoklepal.

Ninjas tak po zápisu čisté výhry 2-0, mají na svém kontě důležité vítězství se svým tabulkovým rivalem. Právě tyto zápasy s výkonnostně podobnými celky, mohou být cestou k prvnímu playoff v historii organizace.

Zdroj: LPL, Onivia

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.