Spojte se s námi


eSport

Upset a Hylissang blízko konci ve Fnatic? Humanoid zůstává

Letošní rok se pro organizaci Fnatic nedá hodnotit jinak, než jako neúspěch. Upset a Hylissang proto v organizaci nejspíše končí. Kromě odchodu Upseta s Hylissangem se očekává odchod i jednoho důležitého článku týmu. Organizace se tak zřejmě připravuje na přestavbu před rokem 2023.

Publikováno

dne

Letošní rok se pro organizaci Fnatic nedá hodnotit jinak, než jako neúspěch. Upset a Hylissang proto v organizaci nejspíše končí. Kromě odchodu Upseta s Hylissangem se očekává odchod i jednoho důležitého článku týmu. Organizace se tak zřejmě připravuje na přestavbu před rokem 2023.

Po minulém fiasku na Worlds, ze kterých odjel Upset se Fnatic rozhodli vyměnit hned tři hráče. Před rokem 2022 odešli Bwipo, Adam a Nisqy, které nahradili Wunder, Razork a Humanoid. FNC to ale moc nepomohlo, dvě třetí místa nejsou tím, co by fanoušci chtěli vidět.

Na Worlds to také nebyla žádná sláva, Humanoid měl sice ve skupinách největší poškození na minutu ze všech midlanerů, ale jeho tým ho doplnit nedokázal. Fnatic skončili ve skupině až na třetím místě a od odchodu Rekklese se tak stále nepodívali do vyřazovací fáze světového šampionátu.

Upset a Hylissang na odchodu?

Botlane Upset + Hylissang se na světovém šampionátu ukázala například, když se jim podařilo najít 2V2 kill na botlane Gumayusi + Keria. Poslední den Worlds nebyl úplně tím nejlepším pro tuto botlane, ale to se nedařilo celému týmu. FNC prohrávali na celé mapě.

Na Twitteru se objevila spekulace o tom, že Upset s Hylissangem jsou s velkou pravděpodobností pryč z týmu. Jak to je ale ve skutečnosti? Hylissang by měl být na odchodu, jeho výkony v posledním splitu neukázali, že se dokáže držet na nejvyšěí úrovni a Fnatic by ho tak mohli chtít vyměnit.

U Eliase „Upseta“ Lippa je to úplně jiná situace. On držel Fnatic celou sezónu nad vodou a je to tak právě on, kdo se rozhodne jestli zůstane nebo ne. Ve vzduchu je také přestup do G2, kterým po konci Flakkeda bude chybět marksman. Německý hráč by na tuto pozici zapadl skvěle a mohl by tak doplnit tým s podobnými ambicemi, jako má právě Upset.

Humanoid i Wunder zůstavají

Po prvním roce s týmem by měli zůstat v týmu Wunder i Humanoid, jelikož Fnatic by neměli mít jinou a lepší volbu na tyto dvě role. Jedinou volbou, která by mohla přijít místo Humanoida je Vetheo, o kterém celý offseason nepadlo ani slovo. Humanoidova pozice by tak zatím v ohrožení být neměla.

Kdo v ohrožení, ale je, je jungler Razork, který svými výkony nepotvrdil svojí pozici v týmu a měl by být vyměněn, v případě, že se najde volný hráč, který bude lepší než on. Yamato odchází do LCS, tak zní vyjádření Esportmaniacos.

Zdroj: Esportmaniacos

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.