Spojte se s námi


Fotbal

Superpočítač vypočítal, že Česko vyhraje Euro 2020

Po předpovědi výsledků v základních skupinách se Superpočítač společnosti Sportradar pustil do předpovědi výsledků v nadstavbové části. A „vylezl“ mu z toho skutečně zajímavý výsledek.

Publikováno

dne

Po předpovědi výsledků v základních skupinách se Superpočítač společnosti Sportradar pustil do předpovědi výsledků v nadstavbové části. A „vylezl“ mu z toho skutečně zajímavý výsledek.

Zdroj: West Ham United

Podle Superpočítače se totiž vítězem Eura stane Česko, které spousta fotbalových fanoušků a odborníků netipuje ani na vítězství v prvním utkání s Nizozemskem.

Stane se zázrak jako například v roce 2004, kdy pohár pro vítěze evropského šampionátu zvedlo nad hlavu Řecko, „šedá myška“ turnaje?

Simulovaná realita společnosti Sportradar v základní části dokázala předpovědět celkem 5 přesných výsledků a dala celkem 10 tipů na správného vítěze.

„Tento letní turnaj dokazuje, jak přesné mohou být naše simulace,“ uvedl Werner Becher, výkonný ředitel společnosti Sportradar pro Evropu.

„Simulovaná realita využívá pokročilé možnosti umělé inteligence a strojového učení a vychází z historických dat posbíraných za posledních dvacet let. Fotbalové zápasy v simulované realitě odrážejí formu týmu a normální podmínky zápasu,“ ještě dodal.

Překvapivý výsledek samozřejmě nikdy není vyloučen. Herní formát turnaje (především potom ve vyřazovací fázi) takové výsledky eliminovat nedokáže, ba právě naopak.

V jednom jediném utkání se může stát cokoliv, proto bychom náš tým neměli předčasně odepisovat. Na Česko je navíc vypsán kurz 85, jdete do něj?

Zdroj: Mirror

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.